Manželka rozvádějícího se herce Šteindlera: Má nového milence!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manželka rozvádějícího se herce Šteindlera: Má nového milence!?

Jana vychází ze Šteindlerova domu s údajně novým přítelem.
Jana vychází ze Šteindlerova domu s údajně novým přítelem. (Reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz )

Dlouhých sedm let se táhne rozvod herce Milana Šteindlera (57) s jeho manželkou Janou (55). Ta si mezitím měla najít nového přítele.

Fotografie, na nichž vychází s údajně novým partnerem z domu, který stále patří Šteindlerovi, odvysílá dnes večer Top Star magazín na Primě. Reportérům pořadu informaci o novém chlapovi paní Šteindlerové nezávisle na sobě potvrdilo několik zdrojů. „Žiji sama, mám okolo sebe lidi, kteří mi pomáhají,“ okomentuje ale snímky a informace Jana.


A proč se podle ní rozvod s Milanem tak dlouho táhne? „Stále řešíme výživné na děti, pak se bude řešit rozvod,“ prohlásila během natáčení. Herec odmítl reportérům magazínu cokoliv říci a poslal za sebe právníka.



Autor:  lbp

Přečtěte si
jity
15. 4. 2014 • 13:19

Bába nesympatická, kam ten Šteindler dal oči. Ve VIP zprávách mluvila a asi má ty netalentovanější děti, chytré šikovné atd. Možná ano, ale alespoň se snaží pracovat sama a ne pořád naříkat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.