Miss Earth Fajksová obětí úchylů: Jaké prasárny jí chtějí dělat v posteli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Earth Fajksová obětí úchylů: Jaké prasárny jí chtějí dělat v posteli?

Tereza má ctitele po celém světě. Nejvíc ji ale prý obtěžují Italové a Češi!
Tereza má ctitele po celém světě. Nejvíc ji ale prý obtěžují Italové a Češi! (Foto Aha! - Jan Tůma, scom, Jaroslav Urban )

Denně řeší nabídky na sex. Několikrát týdně ji žádají o spodní prádlo. Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (24) se stala terčem úchyláků z celého světa!

Pozvání na rande nebo na večeři jí už nepřekvapují. „Na nabídky pohlavního styku jsem si už za těch pár let zvykla,“ okomentovala nemravné návrhy od mužů modelka. Ale i tak ji sem tam její nápadníci vyděsí.

„Poslání silonek nebo podprsenky mě párkrát vyvedlo z míry,“ svěřila se Fajksová a přiznala, že žádost o použité silonové pinčochy nebyla zdaleka nejděsivější. „Největší perly byly ponožky a prosba o to, abych někomu naplácala na zadek,“ prozradila Tereza, která má ctitele s děsivými sklony po celé zeměkouli. „Ale převážná většina jich je z Itálie a Česka,“ prozradila.




Přečtěte si
ivoadler
2. 4. 2014 • 12:52

To je ale blbý jméno - Earth. Nevím, jak jí to rodiče mohli dát.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.