Hůlka musel ustoupit: Jednou odmítl, podruhé rád podepsal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hůlka musel ustoupit: Jednou odmítl, podruhé rád podepsal!

Daniel Hůlka
Daniel Hůlka ( Foto pro Aha! – agentura Kocourková, Aha! – Pavel Machan )

Konečně! Dan Hůlka (45) byl po operaci slinivky, kterou absolvoval před dvěma lety, úplně paralyzovaný, ale teď se vrací zase do muzikálu. Právě podepsal smlouvu na roli Caesara v obnovené Kleopatře.

Podle informací deníku Aha! si za jedno představení zpěvěm vydělá 10 tisíc korun. Odehrát se má minimálně 30 představení, Hůlka však bude v roli alternovat s Josefem Vojtkem (48), takže jistých má jen patnáct večerů. Každopádně tak na jeho konto přistane za měsíc 150 tisíc korun.

„Kdysi dávno jsem dostal nabídku od Michala Davida a Oldy Lichtenberga do Kleopatry, z důvodu pracovního vytížení jsem tenkrát nemohl nabídku přijmout. Pak jsem Kleopatru viděl a moc se mi líbila,” řekl Aha! Hůlka.

Koncert v Divadel Broadway
Daniel Hůlka se vrací nejen do muzikálu. Už 19. května ho totiž v Divadle Broadway čeká velký koncert, na kterém zazní nejen jeho staré hity.



Autor:  mir

Přečtěte si
majojo
3. 4. 2014 • 10:05

Na tom koncertu nemohou zaznít jiné hity než staré - nové jaksi nejsou. A Hůlka jako Caesar - no to je snad sranda. Ještě by ho mohl alternovat Depardieu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.