Kubelkové nabídli neuvěřitelnou částku za akty: Proč pohádkovou sumu odmítla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kubelkové nabídli neuvěřitelnou částku za akty: Proč pohádkovou sumu odmítla?

Ivu Kubelkovou je možné vidět maximálně ve spodním prádle. Víc se svlékat nechce.
Ivu Kubelkovou je možné vidět maximálně ve spodním prádle. Víc se svlékat nechce. (Foto Aha! – Jindřich Starý, Stanislav Merhout, koláž Ahaonline.cz )

Modelka a moderátorka Iva Kubelková (36) se na rozdíl od ostatních žen českého šoubyznysu nikdy před fotografem nesvlékla. A to ani v případě, že by za svléknutí dostala pěknou pálku.

O nabídce na focení se rozpovídala v rozhovoru pro Blesk. „Nabízeli mi 4 000 000 korun za to, že budu fotit nahá, ale odmítla jsem,“ říká o návrh z časopisu Leo, ve kterém se zhruba před deseti lety objevila třeba Diana Kobzanová a ukázala opravdu všechno.

„Kdybych to přijala, tak se to se mnou vleče dodnes. Takové rozhodnutí je o prioritách, které člověk má,“ říká moderátorka Top Star. A ví, o čem mluví. Několika jejím kolegyním, jako třeba Martině Gavriely, se taková porno minulost příliš nevyplatila.

„Já jsem chtěla vždycky fotit věci, které byly hezké a vkusné. V tomhle jsem měla vždycky jasno. Nikdy jsem nebyla kontroverzní,“ uzavírá Kubelková.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.