Pomeje se raduje: Omylem mu přiklepli velkofilm za dvě miliardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pomeje se raduje: Omylem mu přiklepli velkofilm za dvě miliardy!

Jiří Pomeje a jeho Pompeje
Jiří Pomeje a jeho Pompeje (Aha! - Marek Pátek, ara)

Jirka Pomeje (49) se dlouho dušoval, že po propadáku s Andělskou tváří už nikdy nevstoupí do nebezpečných vod filmového průmyslu. Teď mu přímo do klína, bez špetky práce, spadl film, který má rozpočet dvě miliardy korun…

Asi už tušíte, že je za tím nějaká kulišárna. A máte pravdu. Vše je totiž dílem tiskařského šotka, který řádí napříč redakcemi po celé zemi a u nás, přiznejme si to, je také pravidelným hostem. Tentokrát se nicméně rozhodl škodit kolegům v Listech města Neratovice. A v jejich novinách se mu podařil opravdu husarský kousek.

Upoutávka na nový film o Jiřím Pomeje

V kulturním přehledu se totiž objevilo, že kino v Neratovicích uvede film o největší zkáze v dějinách lidstva. A název snímku zní: POMEJE - 3D. V upoutávce je pak vtipně upřesněno: „Titanic na souši“, tak hovoří o novém filmu Pomeje. Asi není třeba doplňovat, že skutečný název amerického filmu, jehož výroba stála neskutečné dvě miliardy korun, zní POMPEJE – 3D a nevypráví o životních peripetiích Jiřího, ale o zkáze starověkého města.

Jiřího Pomeje jsme na to, že snímek plný speciálních efektů a s hvězdným obsazením, nese jeho jméno, pochopitelně upozornili a on se z toho pobaveně zaradoval. "Kdo může říct z českých herců, že po něm pojmenovali film? Doufám, že mě na něj pozvou," smál se Jiří tomu, že byl omylem označen za největší zkázu v dějinách lidstva.

Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.