Záviďte: Anife se opaluje, Mirjam Landa se učí lyžovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záviďte: Anife se opaluje, Mirjam Landa se učí lyžovat!

Anife si na horách užívala v plavkách., Mirijam Landa si uživala sněhu.
Anife si na horách užívala v plavkách., Mirijam Landa si uživala sněhu. (Foto pro Aha! – Jaroslav Urban, Facebook)

Rozpadá se jí manželství s Danielem Landou (45), a ještě má na krku premiéru v divadle Kalich. Režisérka Mirjam Landa (44) se proto rozhodla pro oddech a po letech si opět stoupla na lyže. To naopak Anife Vyskočilová (40) si na horách užívala romantické radovánky...

Mirjam odjela do Špindlerova Mlýna s myšlenkou, že bude odpočívat v horském baru, ale kamarádka jí najala osobního instruktora. „Měla jsem kdysi dost vážný úraz, zpřetrhané vazy. Když jsem po ročním léčení a rehabilitaci opustila nemocnici, tak jsem se zařekla, že se na lyže už nepostavím,“ přiznala režisérka. Strach nakonec překonala a lyžovačku si užila. A také se na to řádně oblékla, na svahu působila jako nebojácná tygřice!


To moderátorka Anife Vyskočilová vyrazila do Itálie se snoubencem Vernesem také na lyže. Sluníčko a teplé počasí ji ale donutilo místo přezkáčů navléknout plavky a vystavit své tělíčko slunečním paprskům.



Přečtěte si
prroud
15. 3. 2014 • 11:53

Zavidet? A co jim mam zavidet,ze maj na kazdym kroku za pr.deli parazity od bulvaru co jim kradou soukromi? Diky nechci!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.