Perličky ze staré arabské učebnice lásky: Z milování před snídaní oslepnete! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Perličky ze staré arabské učebnice lásky: Z milování před snídaní oslepnete!

Ve staré Arábii bylo milování povýšeno na umění. Nechyběly u něj vonné tyčinky, různé olejíčky a afrodiziaka. Jak muž, tak i žena měli dosáhnout vrcholného uspokojení.
Ve staré Arábii bylo milování povýšeno na umění. Nechyběly u něj vonné tyčinky, různé olejíčky a afrodiziaka. Jak muž, tak i žena měli dosáhnout vrcholného uspokojení. (: profimedia.cz, archiv)

Sexuální výchova ve školách a trafiky obsypané hanbatými časopisy. Výdobytek moderní doby? Kdepak! O sex, erotiku a techniky milování se zajímaly už starověké národy. Zářným příkladem je známá učebnice lásky, indická Kámasútra. Mnohem zajímavější sexuální rady ale nabízí 400 let stará arabská učebnice lásky, kterou se Nedělnímu Aha! podařilo objevit. Některé rady jsou skutečně svérázné…

Jak vypadal starověký ideál krásy?

Žena – Měla by mít širokou hruď s plnými a pevnými ňadry, široké ohanbí a dostatečně velké přirození s masitými boky. Úzké lůno totiž nemá dostatečnou vlhkost, je horké a jakoby spalované ohněm. Přirození by nemělo nepříjemně zapáchat, postrádat ochlupení a být špinavé.
Muž – Musí mít velký úd, tlustý a silný, a pomalu dosahovat rozkoše. Je nutné, aby se mu rychle vracela mužná síla a dokázal svou vášeň řídit. Nejlepší údy jsou ty, které měří 25 cm, nejmenší přípustná délka je 12 cm. Odpor vzbuzuje muž, který má malý, ochablý a tenký úd. Takový muž ho jen s velkou námahou dá do ženy, jednou dvakrát se pohne, načež sklouzne dolů.

Takhle by měl probíhat »správný« sex

Učebnice s názvem »Zahrada vůní pro potěchu myslí« i detailně rozebírá, jak by měl »správný« sex probíhat. Milování by podle autorů mělo začít milostnou předehrou, kdy muž ženu všemožně laská, líbá, objímá, kouše a různým způsobem dráždí, přičemž nevynechá žádnou část jejího těla. Muž, který má krátký úd, by měl ženu položit na záda. Potom jí přitáhne pravou nohu ke svému levému uchu a zvedne jí zadek do vzduchu. Tím se dostane její lůno dopředu a on do něj může svým údem proniknout. Další příjemnou polohou je, když muž položí ženu na bok a potom se jí dostane mezi stehna, zatímco sedí v dřepu. Nato si dá jednu její nohu na rameno a druhou umístí mezi svá stehna. Muž i žena si také užijí, když muž položí ženu na zem a překříží jí jednu nohu přes druhou. Posadí se na ni obkročmo, takže se její nohy nacházejí mezi mužovými stehny. Pak do ní pronikne.

Přípravy k milování

Chceli se muž milovat se ženou, měl by mít poloprázdný žaludek. Kdyby byl přeplněný, mohlo by dojít k částečnému ochrnutí, k vážným potížím při močení nebo k zeslábnutí zraku. Po skončení milování by neměl muž pít vodu, protože to oslabuje srdce. Dále je žádoucí se vyvarovat toho, aby žena byla na muži. Dostaneli se totiž trochu tekutiny z jejího lůna do mužovy močové trubice, může to vyvolat zánět. Když muž vytáhne úd z lůna, neměl by ho okamžitě omývat, je potřeba chvíli počkat, než se uklidní.

Zakázané a nevhodné polohy

Milování vstoje škodí kolenním kloubům a má za následek třas, sex na boku zase neblaze působí na páteř. Milování před snídaní má za následek slepotu. Za přímo smrtelně jedovaté se pokládá milování se starými ženami. Po milostném vyvrcholení nesmí úd dlouho zůstávat v lůně, jinak by byl oslaben. Navíc to podporuje šedivění vlasů. Není radno si ani prohlížet vnitřek ženina lůna. Sultán z Damašku, který to rád dělal a tvrdil, že není krásnější pohled, v důsledku toho oslepl.

Rady pro zvětšení mužského údu

Pokud má muž malý úd, který chce zvětšit, měl by si ho před aktem třít vlažnou vodou až je červený. Pak by si ho měl potřít medem a rozetřeným zázvorem a usilovně třít. Teprve potom by se měl přiblížit k ženě. Další prostředek je též účinný. Úd se tře vlažnou vodou až je červený a ztopořený. Pak se vezme kousek jemné a tenké kůže a nanese se na ni dehet. Takto upravenou kůží se úd obalí. Působením tohoto prostředku okamžitě zvedne úd svou rozžhavenou hlavu. Kůže se nechá na penisu tak dlouho, dokud dehet nevychladne a úd se znovu nezklidní. Po několikerém opakování úd zesílí a stane se tlustším.

Žluč ze šakala, tuk z velblouda
Zaručená afrodiziaka

Pro zvýšení potence se užívaly rozličné přípravky a lektvary. Zaručeným tipem bylo potření penisu i lůna ženy žlučí šakala, aby vášeň dlouho hořela. Pokud byl muž málo potentní, doporučovalo se mu, aby před spánkem vypil sklenici hustého medu, snědl dvacet mandlí a sto piniových semínek. To musí dělat tři dny a pak bude mít dostatek kvalitního spermatu i mužných sil. Sílu k milování zaručí i rozpuštěný tuk z velbloudího hrbu, který před aktem musí muž natřít na penis. Kdo chce rozkoš ještě více vystupňovat, měl by rozžvýkat pepř, potřít jím hlavu údu a pak se milovat. Značnou sílu také dodá penisu tření oslím mlékem. Musí-li ale muž chuť na sex z nějakých důvodů potlačit, měl by pravidelně pít kafrovou vodu. Pak nebude pociťovat chuť k milování, ani ho nebude schopen.

Zvonek, špaček, řešeto
Starodávné názvy pro pohlavní orgány

Staří Arabové měli pro pohlaví různé názvy.

Penis nazývali kovářským měchem (souvisí to s jeho zvětšováním a zmenšováním), holubicí (ve stavu klidu je podobný holubici ležící na vejcích), ospalcem (přezdívka pro úd, který selhává), zvonkem (Arabové věří, že úd pronikající do lůna vydává zvuk připomínající zvonění) nebo uprchlíkem (narážka na to, že úd někdy nežádoucně rychle vyklouzne).

I pro ženské lůno měli rozličné názvy, například čekanka (název pro pohlaví panny), špaček (velmi malé pohlaví, užívá se i v případě nemocné ženy), ježura (pohlaví staré ženy), mlýnice (týká se vášnivé ženy), čvachta (žena s velmi vlhkým lůnem), řešeto (pohlaví, které mužovým údem pohazuje a zmítá sem a tam).

Pohled do očí je v Arábii výzvou k sexu

I v dnešním světě platí – jiný kraj, jiný mrav. Evropské ženy jsou v arabských zemích stále považovány za symbol volného sexu a tudíž tam podle toho s nimi jednají. Arabové na ně pokřikují a pomlaskávají. V některých situacích navázání očního kontaktu berou dokonce tito muži, kteří od vlastních žen vyžadují absolutní mravní ukázněnost, jako výzvu k uskutečnění sexu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.