Peníze od zpěváka Věře Bílé nestačí: Odletěla pro další do Švédska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Peníze od zpěváka Věře Bílé nestačí: Odletěla pro další do Švédska!

Na letiště dorazila Věra z Rokycan.
Na letiště dorazila Věra z Rokycan. (Roman Souček / Paparazzi)

Až manželova smrt donutila Věru Bílou (59) po dlouhé době koncertovat. Svého milovaného Františka (†59) nechce totiž ochudit o velkolepý tradiční romský pohřeb. Proto včera odletěla zpívat až do Švédska. Sama je však na tom tak špatně, že ji do letadla museli odvézt na invalidním vozíku!

„Nevím, jestli to zpívání vůbec zvládnu, jak jsem psychicky na dně. Snad v sobě najdu tu sílu,“ řekla deníku Aha! zoufalá vdova, když se svou kapelou Kale dorazila z Rokycan, kde bydlí na ubytovně, na pražské letiště. Měla štěstí v neštěstí. Kšeft ze Stockholmu přišel v pravou chvíli. „Je to festival kapel a my budeme hrát hodinu a půl. Snad mi to vydělá na obřad v kostele a věnce,“ podotkla Bílá.


Z honoráře ze Švédska musí zpěvačka vyplatit každého člena kapely, takže si na nějakou závratnou sumu opravdu nepřijde. Podle informací deníku Aha! její podíl bude čítat kolem pěti tisíc korun. Na sever zpěvačka odletěla doslova na otočku. V neděli se vrací, aby v pondělí mohla Františkovi vystrojit pohřeb.
O zaplacení rakve a nového hrobu na rokycanském hřbitově se už postaral Michal David (53). „Moc mu děkuji a Pán Bůh mu to určitě oplatí,“ říká zpěvačka, která od hitmakera dostala 20 tisíc korun. „Nebýt jeho, nevím, co bych si počala,“ netají se Bílá.

Manévry na letišti: Vozík a dvě letenky
Bílá po příjezdu na letiště vystoupila z modré dodávky a hned přesedla na invalidní vozík (na snímcích). „Mám bolavé nohy a ta cesta k letadlu je pro mě strašně dlouhá,“ povzdechla si zpěvačka, pro kterou je cestování letadlem už tak komplikované. Ač malá vzrůstem, potřebuje v letadle dvě sedačky kvůli své silné nadváze.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.