Agáta překvapila Prachaře: K narozeninám mu napsala knihu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Agáta překvapila Prachaře: K narozeninám mu napsala knihu!

Od manželky Prachař dostal ke kulatinám pořádnou oslavu a ručně vyrobený dárek.
Od manželky Prachař dostal ke kulatinám pořádnou oslavu a ručně vyrobený dárek. (Foto Aha! – Roman Souček, ara)

Co by kreativní Agáta Prachařová (28) neudělala pro svého manžela Jakuba Prachaře (30)? Zamilovaná Aguš mu uspořádala tajnou oslavu jeho kulatin a budete se divit – za dárek neutrácela, ale vlastnoručně ho vyrobila!

„Lámala jsem si hlavu, co mu dát. Chtěla jsem, aby byl dárek originální a romantický. Tak jsem mu věnovala knihu, kterou jsem napsala,“ svěřila se modelka.

Žádná náročná beletrie to ale nebude, většinu prý budou tvořit společné fotografie a také účtenky z restaurací nebo lístky z kina, kde spolu pár za dobu své známosti byl. Za Kubovými zády pak pozvala všechny jejich přátele do pražské restaurace, kde alkohol tekl proudem.

Zajímavostí je, že dnes má narozeniny Agátin expartner a otec jejich společného syna Kryšpína (2) Mirek Dopita (32)  Ten ale od modelky takový dárek z lásky jako Jakub asi nedostane...

Nejkrásnější dárek

by byla pro svého oslavence co nejkrásnější, navštívila Agáta den před tajnou narozeninovou oslavou kosmetický salon. Díky zpevňujícímu krému na poprsí má ňadra i po kojení pevná, takže zbývaly upravit jen vlasy a nehty... Sexy Aguš tak byla pro Kubu možná lepším dárkem než celá kniha!



Přečtěte si
defakto
1. 9. 2013 • 19:54

......Aguš umí dokonce psát ? ....tý Brďo !

8bc5
1. 9. 2013 • 13:57

Fotečka od "AHA" je hrozná.Doporučuji paní Prachařové nosit podprdu,to co je vidět a fotu jsou pravé vysačky co zrovna nejsou vhodné k vystavování.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.