Krainovou ničí mateřství: Max a Bruno jsou na výchovu nároční, padám únavou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krainovou ničí mateřství: Max a Bruno jsou na výchovu nároční, padám únavou!

Simona Krainová se moc nevyspí...
Simona Krainová se moc nevyspí... (Foto Aha! – Dana Kolářová a David Malík, Facebook. )

Modelka Simona Krainová (40) se, co se týče dětí, asi nemůže rozhodnout. Nejdřív říká, že by s klidem s manželem Karlem Vágnerem (39) adoptovali dalších 10 děti, pak naříká, že po dni s vlastními dětmi padá únavou.

Z královny večírků se stala unavená dvojnásobná matka a tančení v klubech vyměnila za bingo. Strávila jsem spoustu času v Asii, zejména v Turecku a bingo jsme velmi rádi hrávali. Je fajn takhle strávit večer a navíc mít možnost něco vyhrát,“ vysvětluje Krainová na stránkách Style.iprima.cz

Na žádné další aktivity jí zřejmě nezůstává energie, protože její synové Max a Bruno se vždy umí postarat o to, aby chodila »spát se slepicemi«. "Naši synové jsou opravdu nároční na výchovu a ke konci dne oba padáme únavou. Úplně vyřízená chodím spát v osm večer,“ přiznává modelka další úskalí mateřství.



Přečtěte si
b.r.s.a
22. 8. 2013 • 14:06

Proboha,aby ta slééééééééépka nepadla úplně Některý obyčejný mámy mají i více dětí,dřív to bylo běžné a taky se z toho nepoprděli. Navíc ona má chůvu,uklizečku a nevím co ještě,tohle bych se já styděla vůbec vypustit z pusy.

ivoadler
22. 8. 2013 • 13:00

Krainová konečně zakouší, co je normální život. Zatím to bylo jen samé hihihi, hahaha. Je jí to na ní vidět na ksichtě, že jí to dává zabrat.

pavucinka
22. 8. 2013 • 11:35

Vychovala jsem tři děti /dnes dospělí lidé/ a někdy je to více práce než kdekoli v zaměstnání. každé dítě má jinou povahu a to už nemluvím o hyperaktivních dětech, které nelze pustit z očí. Vím, o čem je řeč a každá žena tzv na mateřské dovoílené nebo žena v domácnsoti, která vaří,pete uklízí a přebírá starost o rodinu by zasloužila více úctxy. Keč to se vždy při vypořádání majetku po rozvodu neděje. Mladá paní soudkyně / sama nemohla mít velké životní zkušensoti/ mně před lety při rozvodu řekla "a kdyby měl dluhy, tak by jste je také chtěla?" Triíkyem a podvodem jsem nedostala nic a ještě dnes to má dozvuýky,když bývlý chce vypořádání za zrušené spolučlenství v družstvu ve výši tržní ceny bytu. Statší žena může jít na ulici a vše dle zákona. Simono, zdravím......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.