Máma Štiková kašle na VyVolené: Na Nově bude mít vlastní show! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Máma Štiková kašle na VyVolené: Na Nově bude mít vlastní show!

Monika Štiková se dočkala-bude v televizi!
Monika Štiková se dočkala-bude v televizi! (facebook)

Tak Monice Štikové (41) se asi opravdu podaří nacpat i do televize. S její »kariérou« to bylo trochu nahnuté, když se s ní pohádala její starší dcera Ornella (21), ale nakonec se máma Štiková prosadila i bez ní, a bude mít vlastní show.

Před několika dny se nejstarší Štika vychloubala na svém Facebooku, že měla být hvězdou VyVolených. My jsme ale odhalili, že si pěkně vymýšlí a žádná spolupráce se konat neměla. „Monika Štiková lže. Rozhodně od nás nedostala nabídku na moderování. Dramaturgyně pořadu mají rozum,“ řekl tiskový mluvčí Primy David Vaníček.

Máma Štiková tedy stáhla ploutev a na svém Facebooku se svým fanouškům snažila vysvětlit, že jde o nedorozumění. Ale podle informací stránek Super.cz se mezitím domlouvala na jiném projektu s televizí Nova. Show o klanu Štikových by se prý měla natáčet dvakrát týdně a v hlavních rolích by samozřejmě účinkovali ostatní členové rodiny – manžel Michal, mladší dcera Charlotte a dokonce její přítel Michal. Všechno by pevnou rukou spojovala máma Štiková. „Nemohu o tom zatím hovořit,“ řekla máma Štiková na stránkách Super.cz

Kdo by ještě před pár měsíci řekl, že nejrozumnějším členem této zbohatlické rodiny bude nakonec Ornella, která se od všech aktivit své maminky distancuje a raději tráví čas po kavárnách s malým Quentinem a jeho tatínkem Josefem Koktou?

Anketa

Budete sledovat show mámy Štikové?
Celkem 697 hlasujících



Přečtěte si
mirkazam
28. 7. 2013 • 10:27

No to je snad myšleno jako vtip, že ???

inspectortrachta
27. 7. 2013 • 19:22

Ty woe Bože zač nás trestáš Už takhle dávají h..... a ještě budeme koukat na tyhle nicky? No to snad NE!

viktoriedegold
27. 7. 2013 • 16:35

Buďte zdrávi. Mezi čtenáři se právě šíří ojedinělá metoda, jak vydělat peníze - perfektní na letní večery Pro mě to je skvělá možnost výdělku a je to naprosto super... Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček. A tohle všechno znám z Objeveno.WZ.cz

tnikita
27. 7. 2013 • 15:10

Až doteď jsem si myslela,že Michal Štika je ,na rozdíl od ženské části rodiny,normální.Proč se ,proboha,k tomuhle propůjčí?

majojo
27. 7. 2013 • 12:49

Schvaluji tu ideu, že bývala tanečnicí, ale ve skutečnosti nebyla nikdy víc, než podlahová kosmetička.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.