Prolhaná máma Štiková: Odmítla moderování VyVolených, ale nabídku nikdy nedostala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prolhaná máma Štiková: Odmítla moderování VyVolených, ale nabídku nikdy nedostala!

Monice by to na obrazovce moc slušelo...
Monice by to na obrazovce moc slušelo... (koláž Ahaonline.cz)

O tom, že si Monika Štiková (41) ráda přibarvuje realitu, aby byla zajímavější, není pochyb. Teď ovšem přestřelila a ukázala se jako proradná lhářka.

Když produkce reality show VyVolení mámu Štikovou oslovila ohledně možné spolupráce, Monika se konečně cítila jako opravdová celebrita. „Šla bych do toho jedině za deset milionů, to už bych o tom asi uvažovala,“ prozradila matka Ornelly. Taková investice by se ovšem Primě nevyplatila a mámu Štikovou bohužel na televizní obrazovce neuvidíme.

Monika dnes hrdě napsala na facebooku, že své účinkování zavrhla: „Odmítla jsem nabídku od Primy na jednu z moderátorek v pořadu Vyvolení.“ Ohledně moderování ji ovšem nikdo neoslovil a je to od ní sprostá lež.

Monika Štiková lže. Rozhodně od nás nedostala nabídku na moderování. Dramaturgyně pořadu mají rozum. Jednali jsme s ní pouze o možnosti hostování ve vile. Paní Štiková si plete realitu a bujné fantazie a přání,“ usvědčil mámu Štikovou ze lží mluvčí Primy David Vaníček, který se osobně zúčastnil jednání.

VyVolenou se Monika nestane, ale její fantazie je bezmezná. „Nebojte se, dostala jsem mnohem lepší nabídku, tak se mě nezbavíte,“ slibuje Štiková. Teď už zbývá jen Top Star magazín, VIP zprávy… nebo Jste to, co jíte?



Přečtěte si
veronikasadrova
24. 7. 2013 • 20:09

Dobrý den, celý den. Letos koluje po internetu novinka z oblasti online výdělků, jak pro ženy, tak pro pány!! Já si takto přivydělávám již od května a je to až neuvěřitelné Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak toho využívám na maximum. Kdyžtak mrkněte na Objeveno.WZ.cz

alla
24. 7. 2013 • 17:13

Co je to za ženskou?? Já jí vůbec neznám. Víte někdo kdo to vlastně je?? Kromě toho, že je to š.t.ě.t.k.a??

alla
24. 7. 2013 • 17:11

Co je to vůbec za ženskou. Já jí neznám???

radar666
24. 7. 2013 • 16:57

Tak jak vidím,malířský náčiní začínající na písmeno eš je závadný. No to jsme to dopracovali.!

radar666
24. 7. 2013 • 16:54

Netušil jsem ,že slovo *** je závadný a proto mi ho admin vyhvězdičkoval. Pak že není cenzura i na malířský náčiní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.