Ringo Čech útočí: V České televizi je hůř jak za bolševika, vládne tam Stalin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ringo Čech útočí: V České televizi je hůř jak za bolševika, vládne tam Stalin!

František Ringo Čech
František Ringo Čech (Aha! – Karel Kopáč, www.ringo-cech.cz)

Dění v České televizi pořádně naštvalo Františka Ringo Čecho (69). Nelíbí se mu totiž, že veřejnoprávní stanice nestála o jeho spolupráci.

Sebevědomý František Ringo Čech přinesl na Kavčí Hory scénář k novému projektu, který se ovšem setkal s nepochopením. Situace v České televizi se změnila a nové vedení nemělo pro jeho humor pochopení, přestože zde Ringo v minulosti realizoval několik pořadů.

Nevlídné prostředí Čecha překvapilo, protože se do té doby považoval za nenahraditelného umělce. „Situace v zábavě na ČT je horší než za bolševika. Za bolšána, když vám zasponkovali vlasy, nebyl jste v disidentu a nebojoval jste otevřeně proti komunistům, tak vás nechali pracovat, komunisté chtěli, aby se program líbil. Dneska to nikdo nechce. Oddělení zábavy na ČT je plné carů. Každé oddělení má svého Stalina,“ navezl se Ringo Čech do České televize v magazínu Sedmička.

Nejvíce jej naštvalo, že o programu rozhodují lidé bez odborného vzdělání. Ringo se totiž považuje za »nejpopulárnější osobu obrazovky«. V talkshow Karla Šípa měl totiž jako host o 400 tisíc diváků více, než Karel Gott. „To je vůbec nezajímá. Napsali mi, že o mě není zájem,“ rozčílil se Ringo a pomluvil veřejnoprávní program: „Není tam žádná legrace. Vaří z vody, opakují staré programy. Tu a tam se něco povede, ale proti jejich vůli!“



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.