Modelka Klára Medková: S dětmi je peklo! Ale chci další! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Modelka Klára Medková: S dětmi je peklo! Ale chci další!

Před velkým nákupem musela Medková děti zabavit.
Před velkým nákupem musela Medková děti zabavit. (Foto Aha! – Daniel Černovský, ara)

Každá žena si ráda dopřeje čas na nákupy. Jenže když máte dvě děti, je to někdy problém. Modelka Klára Medková (29) své syny Radka (4) a Davida (2) raději nechává u maminky, ale když potřebují doplnit šatník i oni…začíná pořádná zábava.

„Je to šílené, nejde je uhlídat. Jeden jde tam a druhý zakopne tady,“ popisuje náročné oblékání svých synů krásná Medková, která se snaží, aby raubíři byli jako ze škatulky, takže preferuje značkové oblečení za horentní sumy. „Vůbec netuším, kolik utratím měsíčně za oblečení pro sebe a pro kluky a vědět to ani nechci,“ smála se.

Jedním dechem ale dodává, že s manželem, fotbalistou Radoslavem Kováčem (33), hovoří o třetí ratolesti. „Přemýšlíme, jestli už je ten správný čas,“ svěřila se, ale zároveň Aha! ubezpečila, že v jiném stavu zatím není.
Co ji však trápí, je starší syn Radek, který má líné očíčko.
„Má tupozrakost a doufáme, že se to srovná, než půjde do školy. Ale je to zvláštní, nikdo z rodiny brýle nemá. Trošku nás to zaskočilo,“ přiznala Klára.



Přečtěte si
petraslamovka
17. 5. 2013 • 21:33

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

marek.d
17. 5. 2013 • 08:11

Jistěže, vezmou to párkrát a vyrostou z toho. Jenže tyhle pseudohvězdičky si tím masírují ego, jsou to muly, ale snaží se hrát si na hogo fogo, trapáci. Vidím, že i Medková je trapná tupá bloncka, která si myslí, že je "dítě ze škatulky" jen to, oblečené v hadrech za desetitisíce. Prdlačka. Ze škatulky je dítě v čistých pěkných šatech, nemusí to být Max Mara nebo Prada. Je blbá jak putštok, ta Medková, ale ono se to těm snboákům vymstí, parchanti jim přerostou přes hlavu a rodiče budou pozdě llitovat.

colombina
16. 5. 2013 • 21:54

značkový hadry pro takhle malý děcka je zhovadilost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.