Krampolovou přepadli ve vlastním bytě: Zranil ji banánovník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Krampolovou přepadli ve vlastním bytě: Zranil ji banánovník!

Hanku vyděsila nečekaná návštěva
Hanku vyděsila nečekaná návštěva (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek, ara)

Hanka Krampolová (51) se už necítí bezpečně ani ve vlastním bytě. Nejenže občas uklouzne na podlaze a způsobí si zranění, ale teď údajně doma čelila přepadení, při němž jí šlo o život.

Kvůli potížím s kolenem se Hanka už několik měsíců nehnula ze svého bytu s přesvědčením, že doma jí je nejlépe. Po děsivém zážitku to už ovšem neplatí. Když si manžel Jiří vyrazil ven s přáteli, Hanka prožila doslova hororovou scénu. Její jorkšír Žanetka začal štěkat na balkoně a ozvalo se zazvonění. Za dveřmi ovšem nestál Jiří, ale cizí muž.

„Vrazil dovnitř a začal pobíhat po celém bytě. Řval na mě anglicky, což já neumím, tak jsem mu nerozuměla, ale myslím, že tam byla spousta nadávek. Myslela jsem, že mě snad zabije. Nakonec strčil do banánovníku a ten mi spadl na nohu, takže ji mám teď celou oteklou. Potom utekl,“ posteskla si Krampolová v magazínu Šíp.

Incident však Hanka neohlásila na policii a má pro to zvláštní vysvětlení. „Říkala jsme si, že to asi nemá cenu, když to byl cizinec a já mu navíc ani nerozuměla,“ tvrdí manželka Jiřího Krampola, která má stále nepříjemné pocity.

„Když jsme sama, dívám se na televizi, ale pořád na to myslím. Bojím se, že zase někdo přijde. Ten člověk mě mohl zmlátit nebo mě třeba i zabít a nikdo by nemohl nic dělat,“ obává se Hanka o svůj život.



Autor:  cam

Přečtěte si
emyd
11. 9. 2013 • 17:23

ona je zakomplexovaná a svým způsobem nešťastná žena

kal.mal
5. 6. 2013 • 12:12

ornel
20. 5. 2013 • 08:00

úžasná zpráva .......a Ornele tam zůstaly prý okurka,ale to tu bude až zítra

eremita
19. 5. 2013 • 23:18

I malé dítě ví, že otevírat cizím lidem se nemá. A chlastat taky ne. Po operaci rehabilitovat, ne se povalovat. Chudák paní Krampolová, že se jí stávají takové lapálie. Že ji ani pokročilý věk nepoučil....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.