Skomírající SuperStar se "promění" v Big Brothera. To byl ale také propadák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Skomírající SuperStar se "promění" v Big Brothera. To byl ale také propadák!

Spací drahá vila skomírající SuperStar? Necháme se překvapit.
Spací drahá vila skomírající SuperStar? Necháme se překvapit. (TV Nova)

To má být ta nová éra? Šmírování ve stylu v Česku neúspěšné reality show Big Brother? Už to tak vypadá! Televize Nova pustila do světa snímky luxusní vily, ve které uvězní finalisty letošní SuperStar. Budou tam mít fitko, luxusní koupelny, ping-pong, hezky barevné ložnice a… NA KAŽDÉM ROHU KAMERU!

Asi není třeba opakovat, že prozatím je letošní ročník soutěže Česko Slovenská SuperStar pro Novu spíš zklamáním. Počet diváků, kteří si v neděli večer v hlavním vysílacím čase volí tuto show za svého večerního společníka, je čím dál tím nižší. Můžou za to z části velmi trapné výlevy Ewy Farne, stále se opakující výroky okoukaných porotců Soukupa a Habery, ale i to, že nový ročník nepřinesl vůbec nic nového! A diváci se nudí.

Nova teď vytasila novou zbraň a teprve se ukáže, zda dokáže diváky k televizi přitáhnout, nebo zasadí skomírající SuperStar ránu z milosti. Jde o to, že hrstka finalistů bude po dobu finálových bojů zavřená v luxusní vile, ze které nebude úniku, pokud tedy nevypadnou nebo nevyhrají. A na každém kroku (kromě koupelen a ložnic) budou kamery! Že vám tohle něco připomíná? Ano, máte pravdu. Skupina lidí zavřených ve vile, to byla show Big Brother, která na Nově také mnoho úspěchů nesklidila. Proč?

Big Brother měl vlastně smůlu. Vytáhl do boje proti velmi podobné soutěži VyVolení na Primě a ani díky rvačkám, sprškách vulgarit a záběrům sexu soutěžících neměl proti „primáckému“ projektu sebemenší šanci. Zatímco na VyVolené se dívalo 1,9 milionu lidí, ve stejný večer u Big Brothera zívalo necelých 700 tisíc diváků. A jak to dopadlo? Dnes už si v podstatě nikdo nevzpomene na nikoho, kdo ve vile žil. Vítěz show, dobrácký svalovec  Sherk, dávno prošustroval svou výhru a teď chodí každý den do práce jako my ostatní. Hvězda se z něj nestala a show upadla rychle v zapomnění. Nedopadne stejně i SuperStar, kterou má oživit právě vyhaslý potenciál reality show ve stylu „šmírování ve vile“?



Autor:  onl

Přečtěte si
ivuska1
8. 3. 2013 • 12:48

stejne na to nikdo koukat nebude ,lidi nebudou platit dalsi penize za to aby mohli zmeskany program shlednout na internetu.

ivuska1
8. 3. 2013 • 12:41

za sledovani poradu na internetu chteji platit ! Vsude kam muzou cpou dlouhe reklamy ! Vim,ze si na sebe TV musi vydelat ale v tomto pripade jde o TV ,ktera neni pro bezneho divaka ,ktery se chce u TV pobavit. Jde o specialni TV , kterou jsou naplni reklamy a vybirani poplatku za sledovani programu ! Pak se nedivte ,ze vetsina divaku sleduje TV Prima ,ktera neni tak nenazrana a divak si muze sledovat zmeskany program na internetu !

fizi
8. 3. 2013 • 09:16

To může vymyslet jenom Nova!!!To je něco šíleného.Zajímalo by mě,jak upraví smlouvy,ve kterých tohle nebylo.Soutěžících je mi líto.Místo pěvecké soutěže budou hecováni ke sporům,ve dne i v noci špehováni kamerami,nuceni pro zábavu psychycky úchylných lidí k ošahávání a k sexu...hnus,tak jak začíná být celá Nova.Jdu blejt velebnosti....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.