Monika Absolonová: Stále touží po exmilenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Monika Absolonová: Stále touží po exmilenci!

Monika Absolonová se svým bývalým partnerem.
Monika Absolonová se svým bývalým partnerem. (David Kundrát)

Zpěvačka Monika Absolonová (36) je už tři měsíce »singl«. Přesto nemůže svého bývalého přítele Vratislava Jandu (47) pustit z hlavy.  

„Já jsem se všemi svými bývalými partnery v kontaktu, protože si myslím, že když jednou v životě někoho milujete a ten člověk o vás určitou dobu ví úplně všechno, je holý nesmysl vypudit ho úplně ze svého života. Navíc to, že nám nevyšel vztah, ještě neznamená, že nemůžeme být kamarádi, ba naopak,“ svěřila se zpěvačka na iDnes.cz

 

Absolonová je už s rozchodem zřejmě smířená a naplno se věnuje práci na muzikálu Mary Poppins. „Vždycky, když v životě něco končí, tak něco nového začíná. Neměla jsem vůbec čas přemýšlet nad ničím jiným než nad Mary a sama jsem si na premiéře vůbec nepřipadala, protože jsem kolem sebe měla svoji rodinu nejlepší kamarády a výborné kolegy. Když to představení skončilo, byla jsem opravdu šťastná a opuštěná jsem si fakt nepřipadala“, uzavírá zpěvačka, která je připravená na další životní etapu.



Přečtěte si
haidarabad
22. 2. 2013 • 15:52

Umečenej krokodýl, kterej má vždycky čas, protože nemá vlastní repertoár, nemá vlastní koncerty a musí se jen vždy k někomu přifařit, má spoustu času a bere vše - proto taky bere to, co ostatní odmítnou a teplí bratři co to režírujou pak za to od svých soukmenovců v Thálii dostávají ceny . Ruka ruku myje. Přece režisér jehož herečka dostala T. jako by ji dostal taky a může si diktovat víc za další režie. MA není kvalitní zpěvačka, neumí hrát, neumí tančit ale dělá to a je to tragédie.Jen stav naší scény, musí se brát co je

ivoadler
21. 2. 2013 • 18:15

už bys měla někoho klofnout. S každým dnem se šance snižujou. Ani ty plastiky ti nepomůžou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.