Drsný plán vítěze Talentu Pavlusíka: Bude vydělávat na "starém" Gottovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drsný plán vítěze Talentu Pavlusíka: Bude vydělávat na "starém" Gottovi!

Pavlusík hodlá uspět s hity Karla Gotta.
Pavlusík hodlá uspět s hity Karla Gotta. (Koláž Ahaonline.cz)

„V životě jsem nic nedotáhl do konce,“ tvrdí o sobě vítěz třetí řady soutěže Česko Slovensko má talent Jozef Pavlusík. A vypadá to, že nelže. Od konce soutěže utekly tři měsíce, a on nemá ani vlastní album, ani koncerty, rozpadl se mu i jeho sen o cestě kolem světa.

V posledním rozhovoru, který nedávno zveřejnily oficiální stránky pořadu, se Pavlusík s reportérem sice baví o svých plánech, zároveň ale přiznávám, že nic není hotové, na všem se pracuje. Na desce i na vystoupeních... Jenže těch, jak se zdá, má zoufale málo. Přiznal jich jen pár, a nešlo přitom o vyprodané sály, ale třeba o zpívání v kostele, které si nicméně Jozef posle svých slov užíval.

Mnohem zajímavější než bezpočet vyhýbavých odpovědí ale byla chvíle, kdy se Pavlusík rozhovořil o tom, co vlastně chce zpívat. Se svým týmem prý připravují předělávky starých hitů. Dojde tak i na známé hity Karla Gotta. „Lidé je znají a reagují na ně,“ vysvětlil s pokrčením ramen Pavlusík, kterému tak nejspíš nadobro došlo, že operním zpěvem se nejspíš neuživí a že snazší bude sáhnout po osvědčeném.

Těžko říct, zda mohou být plány vítěze Talentu úspěšné. Jednotlivců a kapel, které zpívají hity osvědčených autorů, je totiž v Česku i na Slovensku habaděj a často se svými vystoupeními ani neuživí. Snad tedy bude mít Jozef úspěch alespoň ve studiu, ke kterému se chce brzy vrátit. Přiznal také, že staví malý rodinný dům, ale svatbu se svou vyvolenou ještě neplánuje. A cesta kolem světa, na kterou se tak těšil? Na tu prý není čas…

1459572:gallery:true:true

Autor:  ph

Přečtěte si
stekavka
13. 2. 2013 • 19:54

Těch soutěří je už tolik,že se nemůžou nikde chytit.Jestli si myslí,že někdo bude poslouchat zmrvený hity ,tak je na omylu.Měl by se nejdřív něčemu pořádnýmu naučit,než někoho napodobovat.

henes
13. 2. 2013 • 10:34

Myslím že přiblblí diváci kteří hlasovali v talentu šáhli vedle. Celá soutěž je ubohá...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.