Zhroucená matka Bartošové: Iveta ji nechala na holičkách! Stará se o ni syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zhroucená matka Bartošové: Iveta ji nechala na holičkách! Stará se o ni syn!

Z kil navíc viní Iveta svou maminku.
Z kil navíc viní Iveta svou maminku. (Koláž Ahaonline.cz)

Zpěvačka Iveta Bartošová (46) by si měla při svém slibně rozjetém comebacku urovnat vztahy v rodině. Hlavně s mámou Svatavou (73), kterou naštvala svými nedávnými výroky v televizi. Stará paní Bartošová si tohle rozhodně nezasloužila a hodně se trápí. Nablízku je jí hlavně syn Lumír (48)...

Iveta bydlí v Praze a za mámou jede sotva jednou za rok. A skoro pokaždé se pohádají! Nejlepší vztah má proto Svatava Bartošová se synem Lumírem, který bydlí se svojí manželkou ve stejném domě ve Frenštátu pod Radhoštěm. Ten je mámě neustále nablízku a pomáhá jí. A stejně jako ona nechápe, proč jsou s Ivetou takové problémy. Může za to snad její sláva? „Jsme normální rodina. Víme jen, že je Iveta středem zájmu,“ říká vyhýbavě Lumír Bartoš.

Bartošová se naposledy objevila doma nedávno, když přijela do Frenštátu se štábem televize Pětka, která momentálně vysílá reality show o jejím životě. Maminka si ale nepřála být natáčena a domů pustila jen svoji dceru. Iveta pak na kameru prohlásila: „Několik věcí mě mrzí. Na lednici, kterou jsem jí za poslední peníze koupila, jsou asi čtyři fotky mojí sestry, ale ani jedna moje. Ona mi nemůže odpustit, že jsem Iveta Bartošová!“ A opět byl oheň na střeše.

Paní Svatavu totiž tohle tvrzení odrovnalo. „Hrozně ji to ranilo. Iveta za ní nejezdí, tak jí nemůže dokázat, jak moc pro ni znamená,“ řekli Aha! sousedé. Není divu, že teď máma o své dceři prohlašuje, že je Iveta nemocná a unavená životem.



Autor:  jč,lbp

Přečtěte si
hejhej
29. 10. 2012 • 11:27

Naprostý souhlas s příspěvkem. Ta hnusná ludra si nevidí do té své rozkšlebené huby.Jí nebylo nic,jen byla opilá a potřebovala poskoky 24 hod.denně.I Artur chodil kolem opilé matky.Jak je její matce,když navíc na ní hází neustálou špínu,jí je jedno.Taková mrcha,jako je Iveta se hned tak nenajde.

poesje
29. 10. 2012 • 11:03

IB ma stesti, ze Artur neni zadny bezpaterni krivak, ktery by kydal spinu na svoji matku ( tak jako to dela ona pani Svatave). To bychom pak meli galerii skvelych fotek skvele matky, ktera je pemanentne mimo nebo s nejakym chlapem! Ona ze sebe dela chudinku, ze jeji matka nema na lednici jeji fotku ( ha, ha) a proto z toho ma, chudinka mala celozivotni trauma ;-. Co by pak mel delat a rikat Artur, co se tech traumat tyce

kkrampota
29. 10. 2012 • 09:38

včera jsem na chvíli přepnul na Ivet a málem jsem padl do mdlob - zrovna mluvili o tom,proč se nevyjadřují k Arturovi-dohoda s otcem, že ho nebude medializovat - to je v poho a beru to,kdyby to Ivet nezazdila dovětkem - já jsem skvělá matka ! No že rovnou nebyla v přímém přenosu na ČT1 a nedostala od Klause metál za to, jak je skvělá !!!!! Žije jen sama pro sebe, ale ona je ta nejlepší, nejúžasnější workoholička - hnus, hnus, hnus a za "záchranu" takové nicky utrácejí statisíce - kdo je v pozadí té pětky,že takhle rozhazuje peníze za televizi, která nikomu nic nedá (čistě česká televize kde ráno běží japonský seriál pro děti )...

ko.ko.tek
29. 10. 2012 • 07:48

pro tu matku to je těžké, ve svém věku jí mrzí víc a víc věcí a navíc, co si za poslední roky musela od dcery vyslechnout, to by měla i kobyla dost.

honzina
29. 10. 2012 • 06:39

snad radši ani ne, tu ludru nemusím vidět v reálu, stejně žádnej koncert nebude, nikdy nevydrží nechas.tat delší dobu a do vánoc je hodně dlouhá doba, nehledě na to, že nemá hlas (ne že by ho někdy měla)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.