Zloděj očesal Němcovi auto! Před zraky policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zloděj očesal Němcovi auto! Před zraky policie!

Při policejní kontrole zloděj nehnul brvou.
Při policejní kontrole zloděj nehnul brvou. (ČTK – Petr Beránek)

Drzost českých zlodějů, zdá se, nezná mezí! V teplické čtvrti Prosetice kupříkladu začal jeden snědý mladík rozebírat zaparkované auto s německou espézetkou a pranic mu nevadily nájezdy místních policistů. Pokaždé je odbyl tvrzením, že auto dostala jeho matka od známého z Německa!

Auto přitom v Teplicích odstavil mladý Němec. Netušil, že se mu ho místní »šikula« pokusí v příštích hodinách rozebrat na díly! I když byl podezřelý policistům, na kobylku se mu nedostali. „Policisté poznávací značky vůz lustrovali a zjistili, že není kradené, víc však zjistit nemohli. Současná technologie neumožňuje policistům na místě ustanovit majitele automobilu z ciziny,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Mladík tak celé dopoledne ze zaparkovaného renaultu demontoval díl po dílu, až ho komplet očesal. Po 13. hodině je pak na místo volal šokovaný cizinec. „Ten prokázal vlastnictví vozidla a uvedl, že ještě ráno bylo zamčené a v pořádku,“ popsal Vítek. Pravděpodobného pachatele policie na druhý den sbalila s obviněním z krádeže a poškození cizí věci, Němec se ale musel domů vrátit na odtahovce...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.