Pamela Anderson a Ivana Trump: Dámy, minisukně už přenechte mladším! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pamela Anderson a Ivana Trump: Dámy, minisukně už přenechte mladším!

Las Vegas - Dort, chlapi a sklenička alkoholu – tři věci, kterým Pamela nikdy neodolá...
Las Vegas - Dort, chlapi a sklenička alkoholu – tři věci, kterým Pamela nikdy neodolá... (Profimedia.cz, Isifa.com)

Dvě místa, dvě ženy, jeden problém – obě si jaksi odmítají připustit svůj věk... Bývalá záchranářka ze seriálu Pobřežní hlídka Pamela Anderson (44) i bohatá česká podnikatelka Ivana Trump (62) byly kdysi zvyklé, že na své bujné vnady vždy spolehlivě přilákají tisíce mužských pohledů.

Jenže čas tiká i pro ně stejně rychle a dámy jaksi nemohou nalézt soudnost. Zvlášť snaha už trojnásobné babičky Ivany dál konkurovat výběrem oblečení dvacítkám, vyznívá vyloženě směšně.

V ulicích francouzského letoviska SaintTropez se přesto dál prochází ve velmi krátkých a nevkusně barevných šatech, které nemilosrdně upozorňují na svraštělou kůži a kostnatá kolena...

A image »diblíka« se zřejmě až do smrti nevzdá ani pracovními povinnostmi vytížená Pamela, která si čas na oslavu svých 44. narozenin našla až po měsíci. Do nočního klubu Chateau dorazila v ultrakrátkých bílých šatičkách lolitky.

Jejich ramínka měla co dělat, aby udržela předimenzované vnady, na zádech se jí navíc »skvěla« ošklivá vyrážka... Nezkrotná blonďatá dračice dováděla až do ranních hodin a klub opouštěla s pořádnou opičkou.



Přečtěte si
drutep
3. 8. 2011 • 06:16

ať si každý chodí v čem chce ne? podívejte se do českých ulic kolik tam je lidí špinavých smrdutých neupravených, ona má jen krátké sukně,tak se nedívejte ...nehledě na to ,že dneska se dá upravit tak fotografie/ myslím ve smyslu jestli má někdo celulitidu,vrásčitou kůži..atd nebo nemá/

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.