Marešovi hrozí tři roky vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marešovi hrozí tři roky vězení!

Leoš Mareš neudržel nervy na uzdě a možná půjde bručet.
Leoš Mareš neudržel nervy na uzdě a možná půjde bručet. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Až tři roky ve vězení může moderátor Leoš Mareš (35) vyfasovat za bitku, při které v říjnu napadl producenta Ranní show Evropy 2 Petra Dzingela (35). Oznámení o trestním stíhání si moderátor převzal ve čtvrtek od policistů, kteří za ním přišli do rádia, kde každé ráno vysílá.

Marešovi se o obálce s červeným pruhem nechtělo hovořit. Není divu – vzpomínky na zbytečný konflikt, při kterém opilý na pardubické diskotéce kolegu zkopal a poplival, nejsou zrovna příjemné.

„Když víte o obálce, jistě víte i o tom, co v ní bylo. Nic vám k tomu nebudu říkat,“ řekl Nedělnímu Aha! rozladěný Mareš, kterému za ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí vězení na šest měsíců až tři roky.

Sdílnější nebyl ani napadený producent. „S klientem jsme se dohodli, že nebudeme záležitost komentovat,“ uvedl Dzingelův právní zástupce Jakub Hrubý. Podle všeho tak nepomohlo ani to, že se Mareš za svoje nepřístojné chování oficiálně omluvil.

„Pan Dzingel celou záležitost jen tak nepřejde, incident měl pro něj závažné následky, a takové chování na veřejnosti považuje za neomluvitelné,“ řekl k celé věci Hrubý koncem loňského roku, kdy na Mareše podal trestní oznámení.

Přečtěte si
salamandr1
23. 5. 2011 • 19:29

Jen ať toho machýrka a sebevědomou nulu uklidí na pár let za katr, je to nýmand a ubožák.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.