VIDEO Nemocný šéf Apple pokulhává, firmu to stojí miliardy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

VIDEO Nemocný šéf Apple pokulhává, firmu to stojí miliardy

Steve Jobs, Barack Obama a Mark Zuckerberg.
Steve Jobs, Barack Obama a Mark Zuckerberg. (Profimedia.cz)

Svět byznysu je krutý! Sotva se na svět dostalo video, na níž na smrt nemocný šéf firmy sotva drží rovnováhu při chůzi, akcie astronomicky letí dolů.

V médiích se spekuluje, kolik života má Steve Jobs ještě před sebou. V souvislosti s tím burzovní makléři přestávají věřit ve stabilitu jedné z nejúspěšnějších firem Apple.

Zpráva, že Jobs byl minulý týden v nemocnici, způsobila během 4 minut na burze ztrátu 180 miliard. A teď se na veřejnost dostalo video, kde má počítačový génius při cestě do auta problém udržet rovnováhu. Firma opět okamžitě přišla o miliardy.

Záběry pocházejí z parkoviště u luxusního centra v Kalifornii. Z místa, kde se neúspěšně léčil i herec Patrick Swayze (†52).

Steve Jobsovi byl diagnostikován neuroendokrinní nádor, což je vzácná forma rakoviny. Média se už jen přou, zda mu zbývají týdny nebo měsíce života.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.