Soutěž Miss kočka 2006 - Jsme téměř ve finále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soutěž Miss kočka 2006 - Jsme téměř ve finále!

Mourek, 1 rok
Mourek, 1 rok

Představujeme vám další kočičí slečny a krasavce, kteří budou už za měsíc soupeřit v Praze o titul Miss kočka/kocour 2006. Jde o soutěž krásy kočiček bez ohledu na jejich původ. Tím je tato akce v rámci České republiky unikátní, protože soutěží především bezpapírové kočandy.

Vybírejte s Aha!

O vítězce nebo vítězi rozhodnou přímo návštěvníci akce pomocí hlasovacích lístků. Svého favorita vybere ovšem i VIP porota složená ze známých osobností, jejíž předsedkyní bude i letos královna českého swingu, zpěvačka Eva Pilarová, jinak též známá milovnice koček a majitelka kocourka Lorda. A ještě připomeňme, že soutěž Miss kočka 2006 proběhne 14. října v Kulturním centru Zahrada u stanice metra Chodov v Praze 4.

Soutěž je v plném proudu, a protože zájem předčil očekávání, nelze už do soutěže zařadit další kočinky. A kdo tuto soutěž vlastně pořádá? Je to Kočičí azyl v Praze ve spolupráci s Aha! Fotografie soutěžících kočiček budou zveřejněny na webových stránkách www.ahaonline.cz a některé vybrané kočky vám představujeme i na stránkách Nedělního Aha!.

A pokud žádného kočičáka doma nemáte, nebo jste ho letos nestihli přihlásit, nevadí, můžete pouze hlasovat a vybrat tu nejkrásnější kočinu pro tento rok. Ale rozhodně si nenechte ujít báječnou akci v sobotu 14. října, kde se to bude kočičími kráskami a krasavečky doslova hemžit. A pokud chcete už příští rok soutěžit, a nemáte zatím doma žádného čtyřnohého miláčka, přímo na akci bude probíhat i Umísťovací výstava kočiček z útulků. Na té si můžete vybrat mňoukajícího kamaráda a nového člena rodiny, který vás v budoucnu může na této soutěži reprezentovat.

Mourek, 1 rok
Kocourek s jantarovýma očima je zvědavý, hravý, plný energie a zároveň je to úžasný mazlíček. S paničkou rád »diskutuje« a odpovídá jí na otázky (samozřejmě po svém). Umí i zlobit – a to hrabáním v květináčích, ranní hlasitou hrou se vším, co najde, a pokud možno hlavně hlukem. „V mém srdci je to malý král,“ říká o něm s láskou jeho panička.

Bublinka, 1 rok
Stříbřitě mramorovaná kočička Bublinka je velká dámička a také prý nejbázlivější kočka na světě. Nikdy nepije vodu z misky, pouze z jiných nádob – například z konvičky, umývadla či přímo z vodovodního kohoutku. Ze všeho nejraději se roztahuje v posteli páníčků. Velmi často si hraje na tygra, přičemž trhá koberec a provokuje.

Barbucha, 1,5 roku
Kocour s nevšedním kočičím jménem přijede soutěžit z Kralup nad Vltavou. Rád »šmíruje« v koupelně i na WC, obzvláště miluje koupele v sousedově rybníčku, kde loví i rybičky. Osud si s ním hrál už na začátku. Hned po narození mu hrozilo utopení, život mu zachránila až nová rodina, která se ho ujala.

Villi, 9 měsíců
Na černě mramorovaného kocourka Villíka jsme slyšeli pouze samou chválu. Bydlí s páníčky v Kostomlatech a údajně je přítulný, dalo by se říci až sladký. Mezi jeho oblíbené koníčky patří sport, což je běhání za vším, co mu přijde do cesty, skákání a zdolávání překážek. A ještě jedna důležitá informace. Villi nikdy nezlobí. Prý…

Sára, 1 rok
Tahle kočanda je nalezenec. Našli ji pár dnů před Štědrým dnem. Nejspokojeněji se cítí, když může běhat ve vysoké trávě, kde se doslova ztrácí. Holduje i lovení motýlů a posléze nacpáním si bříška z misky s dobrůtkami. Rozhodně je nejhodnější, když spinká, ale jinak je to zvíře vysoce zvědavé a musí se prostě »vetřít« všude a vždycky. Pro své páníčky je přesto zlatíčko.

Pišta, 1,5 roku
Chlupatý krasaveček Pišta je hodně mazlivý, ale zároveň i zlobivý kocourek. Je prý hodně žravý, smlsne všechno, na co přijde. Jeho osudem byl kočičí útulek, ale naštěstí tam přišli hodní lidé, odvezli si ho domů a zajistili mu krásný, bezstarostný kočičí život.

Jessica, 5 měsíců
Stříbrnomouratá kočinka je z Heřmanova Městce. Prý je klidná, mazlivá a velmi šikovná. Údajně umí šplhat jako veverka. Paničku vždycky vítá hned u dveří a dokonce s ní spí v posteli. Vyhrát by prý měla proto, že je nejhezčí, informovala nás její majitelka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.