Žhavý mejdan v šantánu! Reportáž z podniku, kde to zatraceně jiskří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žhavý mejdan v šantánu! Reportáž z podniku, kde to zatraceně jiskří

Takovou zdravotní sestřičku by si nechal líbit každý chlap. Za koukání na holky tančící u tyče v kabaretu platit nemusíte. Pokud se vám ale výkon dívky líbí, můžete jí nějakou tu bankovku podstrčit.
Takovou zdravotní sestřičku by si nechal líbit každý chlap. Za koukání na holky tančící u tyče v kabaretu platit nemusíte. Pokud se vám ale výkon dívky líbí, můžete jí nějakou tu bankovku podstrčit. (: Martin PEKÁREK, Sugars Cabaret)

Páteční večer? Super příležitost vyhodit si z kopýtka! Co třeba skočit s kamarády na pivo? Ne! Jednou za čas to chce něco speciálního, třeba se mrknout do kabaretu za sexy kočkami.

Pražák Karel (30) si jednou za čas tuhle zábavičku neodpustí, byť tím zpravidla lehce nabourá rodinný rozpočet, a jeho manželka Jana (27) bude následujících pár dnů držet bobříka mlčení. Zajímá vás, jak to v takovém kabaretu vypadá a chodí? Nedělní Aha se na jeden z Karlových výletů hezky zblízka podívalo!

22.00
Zdravím, pojď dál!

Chlapík v obleku dává pozor na to, aby se do podniku neprotáhli puberťáci a opilci. Občas musí zklidnit příliš rozdováděné hosty. Taky vybírá vstupné. Karel jako častý host platit nemusí…
A manželka doma zatím... Sedí u televize a sleduje show Jana Krause. Za chvilku ale přepne na jiný kanál – na Nově totiž začíná fi lm Smrtonosná zbraň s fešákem Melem Gibsonem.

22.10
Lesbická svatba

V kabaretu je dnes večer maškarní ples. Nejdřív se kolem mihne čertice, od vedlejšího stolu se usmívá pokojská, na baru posedává krásná zdravotní sestřička. Na pódiu se k sobě v rytmu hudby tulí novomanželé – dvě dívky.
A manželka doma zatím... Při pohledu na kudrnatého Gibsona na obrazovce si Jana z nepochopitelného důvodu vzpomene na manžela a poprvé se mrkne na hodinky…

22.35
Dáme si panáka?

»Svatební« show skončila, je čas na panáka! Karel si na baru objednává za 150 korun sklenku skotské. Jakýsi koktejl za 400 korun kupuje i dívce v kostýmu pokojské. Z objednaného nápoje dostane slečna později provizi.
A manželka doma zatím... Na Nově běží už třetí patnáctiminutová přestávka na reklamy a Jana píše Karlovi esemesku: »Miláčku, kdy přijdeš?«

23.00
Striptýz jen pro dvě oči

Zatímco se na pódiu střídají dívky, Karel si vyhlédl slečnu s maskou z filmu Scary Movie a domluvil si s ní soukromý striptýz. Show v uzavřené kabince trvá tři písničky, během poslední z nich je dívka úplně nahá. Z Karlovy šrajtofle putují směrem k dívce 2000 korun.
A manželka doma zatím... Co chvilku sleduje displej mobilního telefonu. Pořád nic. Není divu, v kabaretu není signál. Na obrazovce Gibson střílí jako ďas a Jana začíná být nervózní.

23.35
Jako Sámer Issa

V přední místnosti to roztáčí striptérka Lucie, která byla nedávno narozeninovým dárkem zpěváku Sámeru Issovi. Její pistolnické představení přitáhlo snad všechny oči v kabaretu.
A manželka doma zatím... Nervozita se stupňuje. Na konferenčním stolku se objevuje už druhý sáček brambůrků. Už poněkolikáté se Jana pokusila Karlovi dovolat. Marně.

23.55
Show na stole

Kabaret se zaplnil, většina návštěvníků jsou cizinci. Převládají Angličané, kteří pijí jedno pivo za druhým. Třetinka Budvaru tady stojí 100 korun. Karel se s dívkou s boxerskými rukavicemi domlouvá, že mu zatančí na stole. Sáhá do peněženky pro 1500 korun.
A manželka doma zatím... K čertu s Gibsonem a jeho kudrlinkami! Jana už je na Karla pořádně naštvaná, zároveň má o něj strach. Ten to schytá! Kde sakra vězí?

0.05
Večírek končí

Tanečnice si přímo před Karlovým obličejem hraje s ňadry. Písnička pomalu končí, dívka se obléká a loučí. O chvilku později se spokojený Karel zvedá k odchodu domů. Tenhle večer ho stál přes 5000 korun.
A manželka doma zatím... Nervózně chodí po bytě, dusí v sobě strach i vztek, kouří jednu cigaretu za druhou. V kuchyni dumá, zda na Karla použít váleček nebo rovnou sekáček na maso. Jo, perné jsou příchody milovníků šantánů domů...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.