Trable Moniky Absolonové: Její tanečník moc chlastal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Trable Moniky Absolonové: Její tanečník moc chlastal!

Nenalíčená Monika a Vašek na generálce.
Nenalíčená Monika a Vašek na generálce. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Místo toho, aby si Monika Absolonová (34) dosavadní průběh StarDance užívala, pořádně trpěla. Zpěvačka musela mít během semifinále taneční show záda polepená náplastmi. A do toho řešila chování svého tanečníka Václava Masaryka (20), který v poslední době dost ponocoval a pil... I to možná přispělo k tomu, že včera soutěž opustili.

Byl to vypjatý večer. Poslední tři páry bojovaly o postup do finále StarDance. Monika s Vaškem do toho řešili několik problémů. „Mám potíže se zády, doktor mi zakázal jakoukoliv akrobacii během tancování,“ přiznala už na odpolední zkoušce Monika.

Za vším je to, že během StarDance výrazně zhubla. Absolonovou ale netrápila jen záda. Z kostýmu, který jí ušili ještě na původní míry před zhubnutím, jí totiž měla tendence vyklouzávat prsa. A tak si je neustále hlídala. Do toho Moniku její tanečník pozlobil tím, že v posledních dnech hodně ponocoval a spíše než zkoušení se podle našich informací věnoval večírkům plným žen a chlastu. A tak mu za to zpěvačka náležitě vynadala.

„Bála jsem se, aby ho neodnesl čert, protože zlobí,“ řekla nám k tomu diplomaticky Monika.Důkazem, že to »zajíček« Masaryk umí pořádně rozjet, jsou fotky, které se Nedělnímu Aha! podařilo získat. Vašek je na nich s kamarády, mimo jiné s tanečníkem už vyřazené Veroniky Žilkové (49) Markem Dědíkem (27).

„Tím, jak je vidět, se kolem něj točí spousta holek. Stouplo mu to do hlavy. Hodně kalí a užívá si to,“ řekl nám zdroj ze štábu StarDance. „Žiju každý den, jako bych právě v něm měl prožít celý svůj život,“ tvrdí o sobě Vašek. Co na to všechno asi říká Masarykova přítelkyně Klára?

Ze StarDance vypadli: Monika Absolonová a Václav Masaryk

Do finále postoupili: Aneta Langerová a Michal Kurtiš, Pavel Kříž a Alice Stodůlková



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.