Liška má v noře rivala! Boková ulovila »bokovku«? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Liška má v noře rivala! Boková ulovila »bokovku«?

Liškovi v poslední době není zrovna do smíchu.
Liškovi v poslední době není zrovna do smíchu. (Aha! – Karel Kopáč, ara)

Herci Pavlu Liškovi (39) v posledních dnech není zrovna do zpěvu. Poté, co se vyrojily spekulace o nevěře jeho manželky Kristýny Lišky Bokové (29) s umělcem, který si říká Deafmessenger, chodí jako tělo bez duše. Výjimkou nebyla ani premiéra hry Český lev v Divadle Kalich, ve které exceluje po boku Bolka Polívky (61).

„Boková, hvězda filmu Občanský průkaz, jenž právě přišel do kin, a manželka známého herce Pavla Lišky, má mimomanželský poměr. Vášnivý románek prožívá s pražským umělcem, který si nechává říkat Deafmessenger,“ tvrdí zdroj z okolí Liškové. Ta má se svým manželem Pavlem pětiletého syna Šimona Samuela.

Sám Liška, který zazářil ve filmu Návrat idiota a nyní se objevuje v seriálu Profesionálové na TV Barrandov, se k tomu nechtěl vyjadřovat. „K tomu nemám co říct,“ sdělil Liška deníku Aha! poté, co jej v souvislosti s údajnou nevěrou jeho ženy oslovil.

„Tvářil se, jako kdyby mu uletěly včely, byl úplně bez nálady,“ tvrdí zdroj z divadla, kde Liška v úterý odehrál premiéru hry na motivy předávání výročních filmových cen.

„Je to věc mé dcery, já se jim do toho nemíchám. O vnuka se teď starám já, dcera odjela na pět týdnů do zahraničí,“ krčí neurčitě rameny nad kauzou údajné nevěry otec Bokové, politický aktivista John Bok.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.