Sexy kudlanka Jitka Čvančarová - Další chlap! Ta má ale spotřebu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sexy kudlanka Jitka Čvančarová - Další chlap! Ta má ale spotřebu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Herečka Jitka Čvančarová (32), která v současné době září ve StarDance České televize, ukázala na veřejnosti dalšího chlapa – během půlroku už třetího! Po náročném sobotním tanečním výkonu si s ním šla oddychnout na koncert kapely Simply Red, a byla to romantika jako blázen!

„Jitka byla nenalíčená, ale moc jí to slušelo. Bylo vidět, že jsou spolu už delší dobu a ona se před ním nemusí hlídat. Dobrovolně se fotit nechtěla, a když si s přítelem všimli, že je fotíme, zakrývali se doslova synchronizovaně. Raději z koncertu utekli ještě před koncem,“ popisuje situaci čtenářka deníku Aha!.

Poté, co se Čvančarová před rokem a půl rozešla kvůli aféře s prostitutkami se svým dlouholetým přítelem, hercem »novácké« Ulice Martinem Hofmannem (32), stále nemůže najít toho pravého. Před půlrokem po jejím boku stanul herec Jiří Hána (34). Později se spekulovalo o jejím románku s tanečníkem Petrem Čadkem (31), ale ani jeden ze vztahů neklapl. Nyní ale Čvančarová září štěstím a na koncertě kapely Simply Red, kde o romantické písně nebyla nouze, z ní láska jen sálala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.