Veronika Žilková: Ze StarDance ji vyhodily divačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Veronika Žilková: Ze StarDance ji vyhodily divačky!

Veronika Žilková coby panenka na klíček.
Veronika Žilková coby panenka na klíček. (Aha! – Marek Pátek)

Hlas lidu je neúprosný! Na vlastní kůži to pocítila Veronika Žilková (49), kterou spolu s jejím tanečním partnerem Markem Dědíkem (27) diváci StarDance IV poslali domů. Herečka zřejmě »dojela« na to, že taneční show sledují hlavně ženy, které také hlasují. A velké části z nich může být extrovertní Žilková trnem v oku. Tanečně jinak patřila mezi nejlepší!

Hvězda seriálu Cukrárna se svým partnerem rozhodně nepatřili mezi outsidery soutěže. Jejich pojetí quickstepu, byť technicky nebylo úplně v pořádku, pobavilo a na »panenku na klíček« v podání Žilkové se bude ještě dlouho vzpomínat. Jenže ani to nestačilo.

„Řadě lidí, hlavně divaček, které v soutěži nejčastěji hlasují, Žilková leží v žaludku. Konzervativnějším vadí její výrazný projev, který berou jako předvádění, jež by měla přenechat mladším kolegyním. Svoji roli také mohla sehrát i její dcera Agáta Hanychová, kterou si pamatují hlavně kvůli nejrůznějším skandálům,“uvádí mediální odborník Evžen Skřivánek.

Snad i proto soutěž překvapivě opustila Žilková, byť nejméně bodů dostal podle očekávání kuchař Filip Sajler (31) a Veronika Šmiková (20). „To jsme vůbec nečekali, ještě před pár dny jsme byli rádi, že Filip vůbec chodí,“ kroutila hlavou Šmiková, která tak narážela na jeho zranění lýtkového svalu.

Jenže divačky, které si oblíbily pořad Kluci v akci, jehož je Sajler hvězdou, mu prkenný taneční projev při vzpomínce na jeho kuchyňské umění rychle odpustily a poslaly ho svými hlasy dál. „Sajler je navíc lákadlem i pro mladou generaci, která předtím taneční show zrovna nemusela,“ říká k tomu Skřivánek.

Proč musela jít Žilková z kola ven?

  • Příliš výrazná.
  • Předvádí se, měla by se chovat umírněně.
  • Je jí »všude plno«.
  • Je matkou známé skandalistky Agáty Hanychové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.