Maminka »gumové Elišky« z Talentu: Vyhrožuje nám magnetická lady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Maminka »gumové Elišky« z Talentu: Vyhrožuje nám magnetická lady!

Eliška s maminkou Alisou.
Eliška s maminkou Alisou.  (Aha! – Martin Pekárek, reprofoto TV Nova, ara)

Je úspěšná, postoupila do finále a má hodně fanoušků. Objevil se ale člověk, který Elišce Součkové (6) úspěch nepřeje. A to přímo její protivnice ze semifi nále Talentmanie – magnetická lady Jaroslava Machová (33), která evidentně neunesla porážku. „Přeji vám, abyste vypadli hned v dalším kole Talentmanie,“ napsala Machová na Facebooku mamince Elišky. Pak ale byla ještě ostřejší!

Jak už jsme psali v minulém vydání Nedělního Aha!, malá Eliška z Turnova na požádání udělá provaz, hvězdu, salto nebo přemet. Magnetická lady Jaroslava má zase schopnost přitahovat železné předměty. Po semifinále, ve kterém Machová v soutěži skončila, se mezi maminkou Elišky a Jaroslavou strhla na sociální síti Facebook ostrá slovní potyčka, ve které nechyběly výhružky.

„Paní Machová si mě přidala do přátel a začala psát zprávy, které mi nejsou příjemné a ze kterých běhá mráz po zádech. Nic jsem jí neudělala,“ řekla Nedělnímu Aha! maminka malé dívenky Alisa Součková. Jen pro připomenutí: Eliška vystupovala v televizi se svým dědou Viktorem, Jaroslava se měla na pódiu objevit se synem Dominikem (4), který po ní zdědil schopnost přitahovat železné předměty.

Režisér show ale na základě toho, že se Dominik na zkoušce nudil a zíval, rozhodl, že bude raději jeho mámě kovové předměty podávat porotce Michal Suchánek (45). To ji hodně vytočilo, a tak po vyřazení ze soutěže kolem sebe kope. „Vy koukáte jen na konec na ty prachy a holku byste strhali. Jen aby tomu Vašemu dědouškovi nevyklouzla, minule měl na mále,“ napsala mimo jiné Machová paní Součkové.

Když tyto zprávy Eliščina maminka ukázala své kamarádce, která napsala Jaroslavě hodně ostrou zprávu, magnetická lady přiostřila. „Hele ty odbarvená »blbko«, ať mě přestanou ty tvé slepice obtěžovat nebo pověřím ty své kamarády a pose..š se z toho. Buď ráda, že máš zdravou gumovou panenku doma, a že jí nemusíš hledat,“ přišlo mamince malé holčičky na Facebooku.

Alisa uvažuje o tom, že vše ohlásí na policii. „Všichni máme strach. Už jsem to zavolala i do produkce Talentmanie. Dceři ale takové věci říkat nechci, aby nebyla vystrašená. Je na to ještě dost malá,“ dodala maminka malé holčičky.

Doslovný přepis komunikace mezi Alisou Součkovou a Jaroslavou Machovou

Kliknutím zvětšete



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.