Charlie Sheen: Za tohle tělo zfetovaný nabídl 200 tisíc! Zuřivého jej pak vynášela policie… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Charlie Sheen: Za tohle tělo zfetovaný nabídl 200 tisíc! Zuřivého jej pak vynášela policie…

Fotografie
Fotografie (internal)

Vodka, kokain a krásná dvacítka. Tak to má hollywoodský herec Charlie Sheen (45) rád. Alespoň podle jeho posledního skandálu, kdy jej z newyorského hotelu Plaza vyváděli policisté, kde by s dívkou, která ráda sex za peníze. Ta se při »radovánkách« bála o holý život!

Došlo k tomu minulý týden. Média pak psala o prostitutce. Dívka se však sama ozvala a brání se: „Nejsem prostitutka! Jsem pornohvězda!“ Jmenuje se Christina Walsh (22), ale ve své branži je známá pod profesionální přezdívkou Capri Anderson.

Kliknutím zvětšete

Charlie Sheen

Incidentu podle serveru TMZ.com předcházela společná večeře Charlieho se 4 ženami a 3 dalšími muži. Alkohol a drogy dodaly hvězdě chuť na sex s Capri.

Tu se pokoušel nejprve přesvědčit o sex na záchodě. Odmítla. Pak ji nabídl 12 tisíc dolarů! To byl pro dívku pádný argument, aby s hercem šla na pokoj.

Jenže místo sexu se před zuřivým Sheenem schovávala v koupelně. Charliemu totiž chyběly hodinky Patek Philippe v hodnotě 170 tisíc dolarů i peněženka. Začal okamžitě podezřívat Capri.

Když ji policie zachránila, hned si našla právníka, aby vysoudil slíbených 12 tisíc dolarů (213 tisíc korun) za neuskutečněný sex. Ona k němu přeci byla svolná…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.