Hvězda Talentu Marián Zázrivý o tom, proč mu krachlo manželství - Žili jsme jako bezdomovci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Hvězda Talentu Marián Zázrivý o tom, proč mu krachlo manželství - Žili jsme jako bezdomovci

Manželství Mariána Zázrivého a jeho tádžické manželky Zulfizar skončilo po 14 letech.
Manželství Mariána Zázrivého a jeho tádžické manželky Zulfizar skončilo po 14 letech. (TV Prima, Nový Čas)

Z životního příběhu jednoho z největších favoritů talentové show Česko Slovensko má talent Mariána Zázrivého (36) jde mráz po zádech. Kdysi ještě hubený zpěvák banskobystrického divadla se zamiloval do cizokrajné klavíristky z Tádžikistánu Zulfizary a chtěl jí snést modré z nebe. Ta ho ale po čtrnácti letech opustila. Důvod? Jeho extrémní obezita! Teď ji volá k sobě zpátky!

Přestože mu ublížila, neřekne o ní křivého slůvka. Marián Zázrivý přiznává, že to s ním bývalá manželka neměla jednoduché. „Mamka vychovávala mě a tři sourozence sama a po základní škole jsem nedokončil ani učňák. Bez vzdělání jsem to měl těžké s prací,“ svěřil se se svým osudem Marián, který se dle svých slov do své ženy zamiloval na první pohled.

„Dostal jsem práci v divadle v Banské Bystrici. Tam jsem poznal i Zulfizar. Naše manželství ale provázela smůla od začátku. Za rok jsme vystřídali třináct podnájmů a cítili jsme se jako bezdomovci,“ vzpomíná. Navíc Marián začal přibírat na váze a po čase vážil přes 150 kg. „Přestal jsem pracovat a Zulfizar mě opustila, protože jsem ji nedokázal uživit,“ sype si popel na hlavu zpěvák, který dnes našel útočiště u své sestry v Popradu. Nečekaná sláva mu dodala odvahy. Přes média bývalce vzkazuje: „Moc bych si přál, aby ses mi ozvala!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.