Soutěž Miss kočka 2006 je v plném proudu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Soutěž Miss kočka 2006 je v plném proudu

Oliver, 1 rok 
Tenhle zrzeček je prý velmi originální. Miluje přítomnost své rodiny, takže nejšťastnější je, když je celá jeho »smečka« doma pohromadě. Rád si hraje na honěnou, schovává se a »bafá« na paničku. Občas je i umín
Oliver, 1 rok Tenhle zrzeček je prý velmi originální. Miluje přítomnost své rodiny, takže nejšťastnější je, když je celá jeho »smečka« doma pohromadě. Rád si hraje na honěnou, schovává se a »bafá« na paničku. Občas je i umín

Chcete i vy přihlásit svého čtyřnohého miláčka do soutěže? Pokud jste majitelem kočičky, máte možnost. Na pohlaví a věku nezáleží ani rodokmen nerozhoduje. Vždyť je všeobecně známé, že právě mezi kříženečky lze nalézt ty nejkrásnější a nejroztomilejší kočiny.

Takže neváhejte, stále ještě máte možnost svého mourka, ryzáčka nebo siamku předvést v plné kráse. Možná právě váš miláček osloví naše čtenáře a zvítězí. Samotná soutěž proběhne 14. října v Praze (KC Zahrada na Chodově).

Pokud se tedy chcete zúčastnit a svého mazlíčka představit veřejnosti, navštivte internetové stránky www.ahaonline.cz, kde se dozvíte veškeré podrobnosti. Podmínkou, abyste byli zařazeni do soutěže, je registrace na emailové adrese: soutez@kociciazyl.cz. Na tuto adresu lze zaslat fotografi e svého kočičího kamaráda, včetně vašich kontaktů. A proč právě na tento email? Protože Kočičí azyl ve spolupráci s Aha! soutěž Miss kočka 2006 pořádá. Fotografi e soutěžících kočiček budou zveřejněny na webových stránkách www.ahaonline.cz a některé vybrané kočky vám představíme i na stránkách Nedělního Aha! A pokud žádného kočičáka doma nemáte, nevadí, můžete pouze hlasovat a vybrat tu nejkrásnější kočku pro tento rok.

Cilion Basim´s Amore, 1 rok

Hnědozrzavý sympaťák Cilion je velmi »upovídaný«, a dokonce prý umí říkat Micín! Každé ráno se přijde k páníčkům přitulit, čímž si je dokonale omotá kolem prstu. Případnou výhru by věnoval svým kamarádům z útulku, odkud také pochází.

Max, 1 rok

Kočičák Max přijede soutěžit z Ústí nad Labem. Umí prý dělat dokonalé kotrmelce a největší radost své majitelce udělá, když zamňouká, neboť u něj je to vzácnost. Vůbec nezlobí, má prostě báječnou povahu a je to obrovský mazel.

Ginny, 1 rok

Kočička Ginny je velice přítulná a mazlivá. Údajně dokonalá představitelka opuštěných koček z útulku, které se povedlo dostat se do dobrých rukou. Svou paničku potěší, když výjimečně prospí celou noc a nepřijde se mazlit ve 4 hodiny ráno. Ginny přišla z útulku velmi slabá a nemocná. Díky péči paničky je dnes zdravým a šťastným miláčkem rodiny.

Mici

Krásná želvovinová kočka Mici je z města pohádek, Jičína. Má prý doslova magickou inteligenci a naučila se kamarádit s andulkou. S Mici si osud zahrál krutou hru s dobrým koncem. Její panička ji zachránila doslova na poslední chvíli před utracením.

Maxinka, 4 roky

Krásná kočinka to do Prahy nemá daleko. Bydlí totiž ve Vestci. Panička na ni prozradila, že je výbornou lovkyní myší, které patřičně hrdě nosí ke dveřím. Je velmi mazlivá. Byla nalezena na Národní třídě v Praze. Dotáhne to z ulice až na Miss kočka?

Hugo, 6 let

Kříženeček britky se zrzkem je velký mazel, který je prý velmi oddaný. Zbožňuje pribináčky, při jejichž konzumaci »mluví«. Při loňské Miss kočka získal zvláštní cenu VIP poroty. Jak uspěje letos?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.