Paris Hilton jako Marilyn Monroe - Odložila vlasy, přifoukla si prsa A míří do Prahy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paris Hilton jako Marilyn Monroe - Odložila vlasy, přifoukla si prsa A míří do Prahy

Paris jako Marilyn.
Paris jako Marilyn. (Profimedia.cz, Isifa.com, ara)

Nejznámější blondýna Paris Hilton (29) si často nevidí do pusy. Důkazem je její tvrzení, že je pro svou dobu stejnou ikonou jako legendární Marilyn Monroe (†36). Teď se Paris navíc rozhodla, že sexuální idol 50. let napodobí.

V Marilyn se proměnila kvůli propagaci svého nového parfému Tease, který představila na večírku v hollywoodském klubu My House.

A jak se jí to povedlo? Na první pohled celkem slušně. Napletené kadeře vyměnila za zvlněné mikádo, to společně s výraznou rtěnkou namalovanými ústy skutečně dělá z Paris obstojnou kopii slavné herečky. Přesto tu stále něco chybí. Ano, nebyla by to Marilyn bez bujných vnad.

A těch, jak známo, příroda Paris moc nenadělila. Zhýralá dědička si však i s tímto problémem dokázala poradit. Překypující dekolt sněhově bílých šatů posetých diamanty vykouzlila pomocí šikovné podprsenky.

K vám už nikdy... A přijede!

Ještě nedávno rozmazlená Pariska tvrdila, že do Česka už nikdy nepřijede. Když tu totiž v roce 2008 byla, před objektivy fotoaparátů upadla a rozbila si bradu. Rozmazaný makeup ji natolik rozhodil, že na Prahu dštila jen oheň a síru. Teď je tomu ale jinak. Podle informací deníku Aha! přiletí Paris 16. září opět do české metropole, aby v hotelu Friday pokřtila luxusní šampaňské Rich Prosecco, jehož je tváří...

Paris žalují o 665 milionů! Kvůli vlasům

Společnost Hairtech International, která se zabývá prodlužováním vlasů, podala na blonďatou celebritu žalobu. Po Paris žádá 665 milionů Kč! Hilton měla podle smlouvy propagovat jejich výrobek – tedy vlasy, které se naplétají na původní účes. Za to dostala v přepočtu 66,5 milionů korun. Podle firmy ale Hilton nebyla mentálně schopna jejich produkt dostatečně propagovat, zejména kvůli užívání chemických produktů. A co víc! Používala prý dokonce i umělé vlasy konkurence. Firma ji žaluje třeba i za to, že se nemohla v roce 2007 zúčastnit reklamní kampaně, protože byla ve vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.