Manželka Charlie Sheena: Svázal mě na posteli, škrtil, nůž přiložil ke krku… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Manželka Charlie Sheena: Svázal mě na posteli, škrtil, nůž přiložil ke krku…

Fotografie
Fotografie (internal)

Naprostá muka musela prožívat Brooke Muellerová se svým manželem americkým hercem Charlie Sheenem při jeho agresivních výpadech. Při nejhorším napadení se žena bála o život! A že strach byl namístě, potvrzují i policejní svědectví!

Dva a půl agresivního chlapa má v sobě ve filmech sympatický Charlie Sheen. Vyplývá to z policejní zprávy zveřejněné u soudu, který herce minulý týden odsoudil k 30 dnům pobytu v protidrogovém a protialkoholickém středisku v Kalifornii, k tříměsíční podmínce a 36 hodinám kurzu sebeovládání.

Policejní zpráva uvádí podrobnosti mimo jiné ze sporu, který nakonec vedl k tomu, že museli zasahovat strážci zákona. Na začátku byla podle všeho hádka kvůli písničce, kterou Sheen zpíval své dcerce.

Muellerová podrobně vylíčila, jak ji Sheen připoutal k posteli, rukou ji chytil za šíji a poměrně velký kapesní nůž jí přiložil ke krku.

Ukázala policii i červené šrámy, které podle jednoho z policistů "odpovídaly pokusu o škrcení". „Řekla mi, že se bála, že v tu chvíli zemře, nemohla se v tu chvíli postavit, když jí Estevez (Sheenovo původní jméno) položil ruku kolem krku a svou vahou tlačil na její tělo,“ popsal policista Rick Magnuson.

Muellerová také uvedla, že o dva měsíce dříve v Kalifornii jí manžel způsobil zranění na hlavě, když s ní mrštil o podlahu během incidentu, který ale úřadům oznámen nebyl.

Kliknutím zvětšete

Když byli ještě šťastný pár...

Sám Sheen vánoční střet označil za převážně slovní, s ženou se prý jen klepali přes ruce. Popíral, že by ji ohrožoval nožem nebo ji škrtil.

Pobyt v rehabilitačním středisku, který je součástí trestu, mu umožní pokračovat v práci na seriálu Dva a půl chlapa. Kdyby soud rozhodl jinak, byla by to pro herce citelná ztráta - za každou epizodu má dostat až 1,8 milionu dolarů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.