Hvězdy vyvedly svoje děti - Chýlková zdrbla Brožovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Hvězdy vyvedly svoje děti - Chýlková zdrbla Brožovou

 (Aha! – Petr Novotný)

Obě jsou atraktivní, obě jsou herečky a zřejmě je mezi nimi velká nevraživost. Ivana Chýlková (46) dokonce včera kvůli nedochvilnosti Kateřiny Brožové (42) chtěla opustit nově otevřenou cukrárnu na pražské Floře.

Obě jsou atraktivní, obě jsou herečky a zřejmě je mezi nimi velká nevraživost. Ivana Chýlková (46) dokonce včera kvůli nedochvilnosti Kateřiny Brožové (42) chtěla opustit nově otevřenou cukrárnu Ovocný Světozor Hájek&Boušová na pražské Floře .

„To tady jako čekáme půl hodinu kvůli ní? Jsem mohla jít dávno domů,“ rozlítila se Chýlková na akci, kde soutěžily celebrity i děti z dětských domovů. Velké štěstí, že se dámy nesešly v jednom týmu. Brožová dostala cennou posilu – Terezu Kostkovou (34), jež dorazila bez svého Toníčka (3). „Je v jesličkách.,“ řekla herečka. Bez dětí přišel i herec Aleš Háma. Zato Martin Dejdar (45) dorazil i s dětmi Matějem (13) a Sárou (5), které jako by tatínkovi z oka vypadly.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.