Morávková z Ordinace se bouří: Líbačky se Šťastným už nechce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Morávková z Ordinace se bouří: Líbačky se Šťastným už nechce!

Dana Morávková už má svého seriálového kolegy Jana Šťastného po krk. Už se s ním nechce líbat.
Dana Morávková už má svého seriálového kolegy Jana Šťastného po krk. Už se s ním nechce líbat. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Hvězda »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Dana Morávková má ale manýry! Znelíbí se jí jeden chlap – odkopne ho a řekne si o dalšího. V nových dílech, které se právě začaly natáčet, vymění primáře Frintu, kterého hraje Jan Šťastný, za Jana Čenského. „Už prý měla dost těch líbacích scén a věčného osahávání s Honzou Šťastným, který hrál jejího milence,“ řekl nám člověk z natáčecího štábu.

Je otázkou, zda-li výměna primáře Frynty, kterého nahradí Jan Čenský, je jen osudovou záměnou či požadavkem Dany Morávkové, která ještě, než nastoupila do seriálu předpokládala, že na žádné osahávání a hanbaté scény nedojde. „Už jsem se s několika muži před kamerou líbala, Ano, je to prostě práce! Na milostné scény ale doufám nedojde,“ hrozila se Morávková, která se sice »zbavila« Jana Šťastného, otázkou však zůstává, co ji čeká po boku Jana Čenského.

„Na Honzu Čenského se samozřejmě moc těším, bude to zase něco jiného,“ prozradila herečka. Deník Aha! ji ale může uklidnit, podle našich informací by se velkolepých lovestory s Čenským měla zúčastnit Tereza Kostková. „Konečně se rozhoupou, primář se přestane bát doktorky Mandlové, a více uvidí diváci v nových podzimních dílech,“ tvrdí tvůrci seriálu. „Já se moc těším, s Honzou se mi skvěle pracuje,“ pochvaluje si nové obsazení představitelka doktorky Mandlové Tereza Kostková (34).

To k Janu Čenskému se naopak tulí ráda.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.