Zostuzená Lucie Bílá - Zpívat za ni musejí jiní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zostuzená Lucie Bílá - Zpívat za ni musejí jiní!

Lucie Bílá si ve filmu V peřinách pěkně mákla. Podlahu vytírala údajně tolikrát, že zrušila u sebe doma uklízecí četu.
Lucie Bílá si ve filmu V peřinách pěkně mákla. Podlahu vytírala údajně tolikrát, že zrušila u sebe doma uklízecí četu. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Lucie Bílá (44) doplatila na svou neznalosti cizích jazyků! Ve filmovém muzikálu V peřinách, kde hraje maminku hlavního hrdiny, bude jen otvírat ústa na zpěv někoho jiného! Alespoň tedy v zahraničních verzích filmu. Pro zpěvačku naprostá potupa.

..

„Počítáme s tím, že film prodáme i cizím zemím. Zcela určitě jej nabídneme východní a střední Evropě,“ říká producent muzikálu F. A. Brabce Igor Konyukov. Ten však nepočítá s tím, že by hlas české stálice Bílé slyšeli zahraniční filmoví fanoušci 3D filmu. „Nebude nic zpívat v cizích jazycích, Bílou zřejmě přezpívají místní hvězdy té dané země,“ šokuje svým prohlášením Konyukov. Taková potupa, z Lucie tak nezbude nic než pěkný obrázek, zrovna z ní, jejíž hlas je jednou z velkých předností filmu! Podobně jsou na tom i další herci jako třeba Karel Roden. „Ten žádný velký zpěvák není, dokonce jsme mu museli pořídit učitele zpěvu, takže mu určitě nebude vadit, že by ho v cizině mohl někdo přezpívat,“ dodává producent.

A co na to říká zpěvačka? „Nevadí mi to. Mě zajímá jen české publikum. Pohádka bude opravdu krásná a určitě by si měla najít cestu i mezi příznivce laskavých příběhů i v zahraničí. Stejně jako Carmen. Já prostě miluju československé publikum. Jinak to nebude, jinak to nevidím, jak to zpívám v jedné ze svých písniček,“ svěřila se deníku Aha! dobře naladěná Bílá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.