Násilník Charlie Sheen se z trestu vykrucuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Násilník Charlie Sheen se z trestu vykrucuje

Charlie Sheen
Charlie Sheen

To není ten pohledný a milý sukničkář… Herec populárních ze Žhavých výstřelů nebo sitcomu Dva a půl chlapa Charlie Sheen (44) zmlátil svoji ženu a ohrožoval ji nožem. Místo aby si však sypal písek na hlavu, všechno popírá a snaží se vyhnout trestu.

Sheen byl zatčen loni 25. prosince za napadení své ženy Brooke Muellerové. Ta řekla policii, že na ni Sheen vytáhl nůž, když mu hrozila rozvodem. Oba manželé se v té době potýkali s problémy s pitím, po události oba absolvovali protialkoholní léčbu. V únoru byl čtyřiačtyřicetiletý herec obžalován z těžkého zločinu a napadení, svoji vinu však popřel. Pokud bude usvědčen, hrozí mu až tři roky vězení. Kdyby se však přiznal, mohl by vyváznout pouze se 30 dny vězení, v případě dobrého chování zkrácenými dokonce jen na 17.

Hlavní žalobce ale v pondělí sdělil soudci Jamesi Boydovi, že dohoda "narazila na úskalí" a že obě strany potřebují víc času. Podrobnosti neuvedl.

Se svoji krásnou ženou Brooke Muellerovou

Podle právníka Sheenovy manželky citovaného agenturou AP prý herci dohoda umožňovala během dne vězení opustit a pracovat v oblastním divadle.

Sheen se proslavil jako hrdina filmových parodií Žhavé výstřely či Zítra se žením. Zazářil i ve vážných rolích, a to například ve válečném filmu Četa či v dramatu Wall Street. Čeští televizní diváci Sheena znají také ze seriálu Dva a půl chlapa. Stránky novin často plní příběhy z jeho neuspořádaného soukromého života a informace o jeho potížích s alkoholem.

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

8. 6. 2010, 10:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.