Krajčo poprvé ukázal syna! Ale manželce s ničím nepomohl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krajčo poprvé ukázal syna! Ale manželce s ničím nepomohl...

Syna Richarda Krajčo nepojmenoval po sobě, nýbrž podle Shakespearovy postavy, kterou sám v divadle hrál.
Syna Richarda Krajčo nepojmenoval po sobě, nýbrž podle Shakespearovy postavy, kterou sám v divadle hrál. (Aha! – Martin Hykl)

Herec a frontman kapely Kryštof (33) Richard Krajčo si své soukromí úzkostlivě střeží, takže veřejnost dlouho ani netušila, zda Krajčovi jeho žena Martina Poulíčková (31) loni před Velikonocemi porodila syna, nebo dceru. V sobotu ale ročního syna Richarda ukázal na svém koncertě v pražských Žlutých lázních, který byl vyvrcholením Avon pochodu proti rakovině prsu.

Na koncert Krajčo, který v úterý oslavil Kristova léta, dorazil na motorce a jeho manželka se synem přijeli později. „Doteď jsem prožíval zázraky jen při skládání písní a najednou zažívám něco, co daleko přesahuje to, co jsem doposud zažil. Vždyť děti jsou důvodem, že jsme na světě, ony jsou jediná stopa, která po nás tady zůstane,“ rozplýval se Krajčo radostí ze svého syna.

Jenže v lázních se jako moc starostlivý táta nepředvedl. Poulíčková se musela s vyndáváním a umísťováním kočárku zpět do auta »poprat« sama, a zatímco se Krajčo po koncertě podepisoval fanynkám, jeho kolega z kapely mu nastartoval motorku a otočil ji tak, aby mohl frontman pouze nasednout a pohodlně odjet...

Poulíčková vyndala syna z bezpečnostní sedačky, a hurá za tatínkem!

Po koncertě se Krajčo podepisoval fanynkám a jeho kolega z kapely mu mezitím startoval motorku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.