Režisér Jiří Adamec: Tají před ním vnoučata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Režisér Jiří Adamec: Tají před ním vnoučata!

Jiří Adamec svá vnoučata zná pouze z fotek.
Jiří Adamec svá vnoučata zná pouze z fotek. (Aha! – Marek Pátek, Daniel Černovský)

Jiří Adamec (62), režisér a tvůrce seriálu Pojišťovna štěstí, si sice vybudoval slibnou kariéru, jenže o tři děti z prvního manželství přišel. Dnes mu ani nechtějí ukázat vnoučata! Sám Adamec ani přesně neví, kolik vnoučat už má! Proč ho jeho děti tolik nenávidí?

Nejspíš je za tím jen fakt, že režisér před lety opustil svou ženu a tři děti kvůli mladé Janě Adamcové (37). A jak sám smutně přiznává, o své tři potomky z prvního manželství se moc starat nestíhal. „Chtěl jsem něčeho dosáhnout, něčím být, vydělával jsem peníze, makal na sto padesát procent. Děti vychovávala manželka sama,“ připustil krutou pravdu Adamec, který se teď snaží »vetřít« do přízně svých dospělých potomků zpět. Jenže marně! Z prvního manželství má syna Marka a dcery Terezu a Kristýnu. Syn a starší dcera Tereza už dokonce mají své vlastní děti, jenže jméno jejich dědečka je pro ně tabu. Prostě pro ně neexistuje. „Nikdy je neuvidíš!“ vzkazují Adamcovi jeho děti. Adamec přiznává, že tím trpí. „Děti o to nestojí, protože se na mě zlobí, že jsem opustil jejich maminku. Žádné své vnouče jsem ještě neviděl, jen na internetu,“ přiznává zdrcený Adamec. I přes velký odpor a nezájem však Adamec zkouší všemožné cestičky, jak se k vnoučatům dostat. „Samozřejmě jim píšu, gratuluji k svátkům, k narozeninám a platím poctivě na mladší dceru studentku, ale nikdo mi neodpovídá,“ uzavírá smutné téma Adamec. Lásku teď věnuje jen vlastním potomkům z druhého manželství – malému Danielovi a Jasmíně Anně, které mu porodila jeho druhá manželka Jana.

Nová rodina Jiřího Adamce: druhá manželka Jana a děti Daniel a Jasmína.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.