Hana Maciuchová - Válka v rodině! Kvůli milionům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hana Maciuchová - Válka v rodině! Kvůli milionům!

Hana Maciuchová má se svým bratrem vztah velmi chladný.
Hana Maciuchová má se svým bratrem vztah velmi chladný. (Aha! – Martin Hykl, ara)

V kariéře se jí daří jako málokdy, za roli učitelky Miriam Hejlové v seriálu Ulice posbírala řadu cen i milionové honoráře. Hana Maciuchová (65) ale přesto nezná recept na štěstí – vlastní rodina s ní nemá zrovna přátelské vztahy. Zatímco do protežované sestry Silvie investovala miliony, na bratra Milana prý nelítostně a zvysoka kašle!

Informace přinesl týdeník Pestrý svět, který Milana Maciucha, bývalého obchodníka, jenž je dnes v penzi, vypátral. A zatímco mnozí o něm dosud rozhlašovali, že mu slavné jméno často v podnikání pomohlo, on rezolutně kroutí hlavou. „Dvacet let jsem podnikal. Sestra Hana mi ale za celou dobu nikdy nepomohla. Ani finančně, ani svým jménem. Prostě vůbec,“ postěžoval si reportérům. Zatímco sám nyní žije ve skromné bytovce a peníze rozhodně nepřehazuje vidlemi, druhá sestra Silvie s manželem Ondřejem řídí prosperující hotel v moravském Štemberku. A prostředky na jeho nákup měla této rodinné větvi věnovat právě slavná herečka.

„Absolutně to neřešte, není to vaše věc,“ zuří Maciuchová na otázky ohledně bratra. Herecká maska milé dámy zralého věku je tatam…

Sestry Hana a Silvie k sobě mají blízko: však také Silvie vystoupila i v medailonku Maciuchové při nedávném Anno 2009. Bratr Milan naopak chyběl. Kdo ví, zda sourozenci stihnou obnovit své zpřetrhané vztahy. Penzista Maciuch prý trpí třesem rukou, sípá, mluví ztěžka – to mohou být průvodní jevy řady vážných chorob...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.