SuperStar Šenková: Nejdřív kariéra a pak teprve láska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

SuperStar Šenková: Nejdřív kariéra a pak teprve láska!

Leona lpí především na kariéře a škole.
Leona lpí především na kariéře a škole.  (ara, David Kundrát)

Finalistka Česko-Slovenské SuperStar Leona Šenková (16) má ve svých prioritách jasno. Na prvním místě je kariéra a pak nejspíš dlouho nic.

..

Leona se v soutěži prosadila jakožto tvrdá rockerka a svou drsnou image si drží dál. „Přítel, to je sice pěkný, ale na prvním místě je pro mě kariéra,“ šokovala v reportáži televize JOJ. „Kdyby mě přítel v mé kariéře nepodporoval, je mezi námi konec,“ kroutní nekompromisně hlavou mladá zpěvačka.

Šenková se svou ambicióznosti netajila už od začátku soutěže a vykřikovala všude okolo, že to bude ona, kdo vyhraje. Nakonec ale skončila poměrně brzo, a tak se stihla alespoň přes média pohádat s Martinem Chodúrem, jehož obvinila z toho, že jí ani nepřišel potřást rukou poté, co ze soutěže vypadla. Chodúr to však označil za nedorozumění a Šenkové se omluvil.

Není to ale jen kariéra, kdo má přednost před Leoniným milujícím partnerem. „Škola je určitě jednou z mých dalších obrovských priorit. Škola a kariéra, tomu teď musí ustoupit všechno. I láska,“ tvrdí bez okolků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.