VIDEO Opilec Hasselhoff chce zpátky do showbyznysu. A udělá pro to všechno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

VIDEO Opilec Hasselhoff chce zpátky do showbyznysu. A udělá pro to všechno!

David Hasselhoff
David Hasselhoff

Kdysi idol ženských srdcí, dnes skandalista David Hasselhoff (57) se chce vrátit na výslunní. A půjde do všeho! Někdejší seriálová hvězda vystupuje i v druholigových pořadech. Hlavně, aby byl vidět.

Americký herec a zpěvák David Hasselhoff se kvůli problémům s alkoholem a manželským hádkám, které byly propírané na veřejnosti, ocitl na dně. Nyní usilovně pracuje na svém návratu do světa showbyznysu. Pokus o comeback ho přivedl i do salcburské Musikantenstadl, zábavního pořadu rakouské stanice ORF.

V uplynulých dnech navštívil také německé televizní show Markuse Lanzeho a Stefana Raaba.

Hasselhoff v programu ujistil své fanoušky: „Jsem opět tady. A jsem šťastný.“ Pro tuto příležitost si herec oblékl černé lesklé sako a zazpíval i několik svých starých songů jako Crazy For You. „Myslím si, že už jsem na to přece jen trochu starý," kriticky okomentoval své vystoupení zpěvák.

Když procházel řadami salcburské arény, diváci ho srdečně zdravili a dotýkali se ho. Fanoušci nenechali svou hvězdu odejít, dokud nezazpívala svůj největší hit z roku 1989 Looking For Freedom. Hasselhoff ho zazpíval v duetu s Andym Borgem.

Hasselhoff se proslavil především jako herec v televizních seriálech z devadesátých a osmdesátých let. Mezi jeho nejznámější seriály patří Pobřežní hlídka a Knight Rider, v němž za pomoci inteligentního automobilu KITTa bojuje proti zločinu. Jako zpěvák vydal několik desek.

Křečovité vystoupení Davida v Musikantenstradlu

Hasselhoff ještě jako hvězda.

Skandálky Davida Hasselhoffa si můžete připomenout v článcích:

Alkoholik Hasselhoff zpátky na obrazovce!

David Haselhoff - Video: Ožralý a hladový

David Hasselhoff: Sedmá otrava alkoholem!

Dcera záchranáře Mitche z Pobřežní hlídky se pokusila o sebevraždu

Hasselhoff mlátí ženy?!

Autor ex, ČTK

Foto ara

Video Youtube.cz

28.04.2010, 11:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.