Jaromír Hanzlík (62) - ZÁKAZ na Nově! Už ani jeden jeho snímek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jaromír Hanzlík (62) - ZÁKAZ na Nově! Už ani jeden jeho snímek!

Jaromír Hanzlík
Jaromír Hanzlík (Aha! – Marek Pátek)

Co tají Jaromír Hanzlík (62) před světem? Kdysi velmi populární herec, hvězda českého filmu a milenec těch nejkrásnějších českých hereček v čele s Janou Brejchovou (70) se svým »exilem« ve Švýcarsku totálně odřízl od dění v České republice a dává o sobě vědět se vzácností šafránu. Nepolapitelný je pro média i filmové producenty a ti, kteří se k němu dostanou, musejí čelit ledovému jednání a nepochopitelným požadavkům!

Naposledy se herec rozhodl cenzurovat fotografie z natáčení seriálu televize Nova Pojišťovna štěstí, v němž ještě donedávna hrál! Televize dostala zákaz používat jeho fotografie k propagaci! „Je pravda, že když s námi natáčel Pojišťovnu štěstí, vymínil si ve smlouvě, že jeho snímky nesmí být bez jeho výslovného souhlasu uveřejňovány. Bál se, že by mohly být zneužity,“ potvrdil naše informace režisér seriálu Jiří Adamec. Deníku Aha! se přesto z Pojišťovny štěstí podařilo sehnat snímky a ví, co Hanzlík tak zuřivě zakazoval!

Morous Jaromír Hanzlík útočí - Cenzuruje fotky z Pojišťovny štěstí!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.