VIDEO Ministr poranil hereččino ňadro | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

VIDEO Ministr poranil hereččino ňadro

Fotografie
Fotografie (internal)

Tak tomuhle Francouzi říkají faux pas! Tamní ministr byl při udělování řádu představitelce Edith Piaf tak nešikovný, že herečku píchl do prsa. Pokazil jí tak mimořádný okamžik v životě umělce, ale způsobil ji také fyzickou bolest. Při pohledu do výstřihu Marion Cotillardové (44) se však nelze roztržitosti politika divit.

Tak tomuhle Francouzi říkají faux pas! Tamní ministr byl při udělování Řádu umění a literatury představitelce filmové Edith Piaf tak nešikovný, že herečku píchl do prsa. Pokazil jí tak mimořádný okamžik v životě umělce, ale způsobil ji také fyzickou bolest. Při pohledu do výstřihu Marion Cotillardové (34) se však nelze roztržitosti ministra divit.

K trapnému okamžiku došlo při předávání ocenění umělcům přímo z rukou ministra kultura Frédérica Mitterranda (63), mimochodem syna někdejšího levicového prezidenta Francoise Mitterranda, poté co úspěšná herečka a držitelka Oscara nastavila svou hruď vstříc vyznamenání.


Ačkoliv se herečka snažil zachovat úsměv, bolestivé grimase se nevyhnula. Bolest byla zjevná i z urputné snahy špendlík z kůže vyndat. Nakonec musel pomoci ministr, před kterým herečka zavrávorala a málem upadla. Úleva byla poznat i z toho, že si hned poté utřela orosené čelo.

Rytířský Řád umění a literatury získala za ztvárnění postavy Edith Piaf ve stejnojmenném snímku (ve francouzštině La Môme).

Více najdete v zítřejším tištěném vydání deníku Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.