Iveta Bartošová: Chlast vyháněla u moře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Iveta Bartošová: Chlast vyháněla u moře!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Rytmus života)

Na krku má dluhy za desítky milionů, své problematické ženě Ivetě Bartošové (43) ale platí luxusní dovolené v Mexiku! Jiří Pomeje (45) poslal ženu na léčení ze závislosti na alkoholu do luxusních letovisek, kde týden pobytu vyjde na padesát tisíc korun. Jeho věřitelé přitom skřípou zuby a čekají, kdy zacvaká své dluhy!

Původně prý měla dovolená trvat jen zhruba dva týdny. Nakonec v Mexiku Iveta údajně setrvala od 20. února do 14. března. „Iveta mi psala, že si s kamarádkou připadají jako v pohádce, tak jsem jim ten výlet připlatil a prodloužil o dalších sedm dní,“ řekl Pomeje Rytmu života.

Člověk, který oficiálně nevydělává žádné peníze, bez mrknutí oka »vysázel na dřevo« padesát tisíc. Troufalost veřejných prohlášení notorického dlužníka Pomejeho jistě nepotěšila ani správkyni jeho konkursní podstaty. „Nebudu to vůbec komentovat,“ procedila mezi zuby Mgr. Tereza Klečková.

Kde na to vůbec zkrachovalý producent bere? „Já jsem to tentokrát neplatil,“ brání se Jirkův kamarád a dlouholetý mecenáš Pavel Pásek, jenž měl financovat i svatbu manželů. S partou kamarádů trávil dovolenou v Mexiku ve stejnou dobu jako Iveta a se zpěvačkou se tak také u moře potkal. „Pobyt tam jí prospěl, vypadá mnohem líp, než když tam odjížděla,“ dodal Pásek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.