Modelka Katie Price: Zkritizovali její obří prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Modelka Katie Price: Zkritizovali její obří prsa!

„Na prsa mi nesahejte,“ soptí Katie Price.
„Na prsa mi nesahejte,“ soptí Katie Price. (Profimedia.cz, EPA, ara)

Britská publikace »Dobrý chirurg« zveřejnila výsledky ankety, podle které se modelka Katie Price nebo Jordan »pyšní« nejhorším umělým poprsím v Británii. Modelka s ňadry XXL šla pod nůž hned pětkrát, ale vděku veřejnosti se nedočkala. Lidé označili její prsa za nevkusná, neatraktivní a laciná. Katie kritika nerozhodila, koneckonců byla ve čtvrtek ve Vídni jednou z ozdob tradičního Plesu v Opeře a fotografové z jejího dekoltu šíleli, zvláště, když si ho co chvíli povytahovala, aby jí nevypadl obsah.

Na vídeňském Plese v Opeře si dekolt musela neustále kontrolovat.

Tyto krásky naopak sklízejí chválu:

Kim Kardashian (29), modelka

Sexy modelka z kalifornského Los Angeles je mnohými považována za nejerotičtější ženu přehlídkových mol. Do oběhu se kdysi dostalo video, na kterém odhalila více než jen svá krásná ňadra. Firma, která je hodlala »dát do oběhu« musela Kim zaplatit 150 milionů korun.

Carmen Electra (37), herečka

Podle plastických chirurgů další ukázka dobře udělané práce. Bývalá členka seriálové Pobřežní hlídky ukazuje svá ňadra často a ráda, a muži se na ně stejně často a rádi dívají. I po letech zůstává Carmen uznávaným sex symbolem Ameriky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.