Přestupek Kateřiny Brožové: Vyfasuje pokutu 10 000 Kč? A k tomu rok bez řízení?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přestupek Kateřiny Brožové: Vyfasuje pokutu 10 000 Kč? A k tomu rok bez řízení?!

Možná by zasahující policisty obměkčily ladné křivky sexy Brožové.
Možná by zasahující policisty obměkčily ladné křivky sexy Brožové. (Aha! – Daniel Černovský, Marek Pátek)

Herečka Kateřina Brožová (41) si zahrává se zákonem! Fotoreportéři deníku Aha! ji totiž načapali v centru Prahy v jejím luxusním voze, kterým jezdí bez přední poznávací značky (SPZ). Kateřina tím riskuje desetitisícovou pokutu a odebrání řidičáku na celý rok!

Neznalost zákona neomlouvá! To si nejspíš pořádně neuvědomuje herečka Kateřina Brožová, známá ze seriálů Pojišťovna štěstí a Život na zámku. Jinak by nikdy totiž nenasedla do svého luxusního mercedesu, kterému chybí přední SPZ. Přestože herečka tvrdí, že ji před pár dny ztratila během sněhové kalamity, autem by jezdit neměla. „Pokud řidič pojede například z Prahy do Karlových Varů a tam zjistí, že značku nemá, musí jet zpátky jinak. Svým autem může odjet, až když bude mít značky nové,“ říká Karel Hanzelka z ministerstva dopravy.

Brožová, bývalá kandidátka teplické organizace ČSSD pro volby do Poslanecké sněmovny, ale zřejmě na zákony kašle. A nepomůže jí ani ohlášení na policii. To však herečku netíží a svůj vůz i nadále užívá. Jak by bez auta vezla dcerku do školy a hlavně dojížděla do Prahy za prací z Ládví u Prahy, kde bydlí? Odejmutí řidičského průkazu by pro ni znamenalo profesionální smrt, a jestli takhle jezdí už několik dní, je to jen otázkou času...

Je očividné, že vůz Kateřiny Brožové nemá přední SPZ.

Kateřina Brožová s vozem bez SPZ hledá v centru Prahy místo na parkování. Toto auto přitom nemá na silnici co dělat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.