Veronika Freimanová o nevěře manžela: Dítě s jinou má kvůli mně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veronika Freimanová o nevěře manžela: Dítě s jinou má kvůli mně!

Veronika Freimanová
Veronika Freimanová  (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Herečka Veronika Freimanová (54) konečně sebrala sílu a prozradila, jak to bylo s krachem jejího vztahu s manželem Jaromírem Brabcem (55)! Na toho loni »praskl« milostný poměr s manželkou Jiřího Menzela Olgou (31)! Milenci spolu od té doby žijí, narodila se jim dcera Anna Karolína a v současnosti se spekuluje, že Olga je těhotná opět.

Co na to Veronika? Prý manželství ukončila ona už dříve a Brabec ji s Menzelovou podvedl naschvál! „Já se k tomu ani moc nechci vracet. Jen bych řekla, že náš vztah rozhodně neskončil tím, co bylo v novinách minulý rok. Ten skončil o nějaký čas dřív. To, co následovalo, byl truc. Já jsem to musela utnout! Jsem šťastná, že mám Terezu a Markétu a že jsem jim dala maximum ze svého života,“ prozradila paní Veronika v rozhovoru pro server prozeny.cz s tím, že veškerou energii svého života soustředí na dcery. „Markéta je úžasná. Závodně střílí z luku, což je něco, co se od ní nečeká. Tereza dokončila třetí ročník studia na vysoké, obor design u Bořka Šípka v Liberci, na architektuře. Obě holky jsou skvělé, ubírají se každá svou cestou a nezbývá než to podporovat,“ dodává herečka.

A jak je to s druhým těhotenstvím ženatého Brabce a stále vdané Olgy Kelymanové? „Je to nesmysl, Olga těhotná není,“ vyvrací spekulace médií zdroj blízký páru.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.